Haberler

Samsunspor Taraftarları Kazım Yılmaz İçin Yürüdü

Spor Toto Süper Lig'den Bank Asya 1.Lig'e düşen Samsunspor'da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Samsunsporlu binlerce taraftar Yılmaz'ın geri dönmesi için yürüdü.

Spor Toto Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşen Samsunspor'da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Samsunsporlu binlerce taraftar Yılmaz'ın geri dönmesi için yürüdü.

İstiklal Caddesi üzerindeki DSİ Bölge Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş, Gazi Caddesi üzerinden Tütün İskelesi Kurtuluş Yolu'na kadar devam etti. Yürüyüş boyunca taraftarlar Kazım Yılmaz'ın kongrede tekrar aday olması için sloganlar attılar. 7'den 70'e binlerce taraftarın katıldığı yürüyüşün sonunda Kurtuluş Yolu üzerinde taraftarlar adına basın açıklamasını okuyan Şirinler Taraftar Grubu Tribün Lideri Burak Güleç, "Bugün burada bulunmamızın amacı geçen senelerdeki gibi Samsunspor'un sahipsizliği ya da bir başkan arayışı için yapılmış organizasyon değildir. Bizim de Samsunspor taraftarı olarak söyleyecek bir sözümüz var. Ama öncelikle dikkatinizi çekmek istediğimiz bir husus var. Bugün burada görmüş olduğunuz tablo Samsunspor taraftarının birlik ve beraberlik içersinde hareket ettiği zaman neler yapabileceğine dair en somut örneğidir. Bugün 7'den 70'e insanlar çocukları ile burada ise bu şehri yönetenlerin bu tabloyu çok iyi okuması gerekmektedir" dedi.

Samsunspor'un başkan adayına ihtiyacı olmadığını belirten Güleç, "Samsunspor'un şu anki tek sorunu Samsunspor taraftarlarının başkanımız Kazım Yılmaz'ı sahiplendiği gibi şehri yönetenlerin başkanımızı sahiplenmemesidir. Göreve geldiği ilk günden bu yana Samsunsporumuza bir kurumsal kimlik kazandırmış, profesyonelleşme adına bütün adımları atmıştır. Samsunspor taraftarları olarak şehri yönetenler bu çağrımıza kulak vererek Kazım Yılmaz'a her anlamda sahip çıkmalıdır. Biz bugün burada büyük Samsunspor'un büyük taraftarının varlığını hissettirmek, başka her fırsatta Samsunlu ve Samsunsporlu olduğun söylenen Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç başta olmak üzere Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz, Ticaret ve Sanayi Odamıza Samsunspor'un menfaatleri açısından Kazım Yılmaz'a maddi ve manevi desteklerini hissettirmeleri gerektiğini hatırlatmak için toplandık" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kazım Yılmaz Samsunspor Bank Asya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title