Haberler

    Şampiyonada Dördüncü Gün Müsabakaları Sona Erdi

    Almatı kentinde düzenlenen şampiyonada bugün erkekler 77 kilo B, C ve D kategorileri ile kadınlar 58 kilo A ve B kategorilerinde müsabakalar yapıldı. A kategorisi müsabakaları sona eren kadınlar 58 kiloda madalyalar sahiplerini buldu.

    Kadınlar 58 kilo koparmada, Taylandlı Sukanya Srisurat, 106 kiloluk kaldırışıyla altın madalya kazandı. Gümüş madalya 105 kiloyla Çinli Mengrong Deng'in, bronz madalya ise 100 kilo ve tartı avantajı farkıyla Kolombiyalı Yenny Fernanda Alvarez Caicedo'in oldu.

    Silkmede, Kuzey Koreli Jong Hwa Ri 133 kiloluk derecesiyle ilk sırada yer alırken, Taylandlı Rattikan Gulnoi 131 kiloluk kaldırışıyla ikinci, Çinli Deng ise 130 kiloyla üçüncü oldu.

    Toplamda ise Çinli Deng, 235 kiloyla dünya şampiyonu oldu. Kuzey Koreli Ri 232 kiloyla gümüş, Taylandlı Srisurat ise 231 kilo ve tartı avantajı farkıyla bronz madalyanın sahibi oldu.

    Müsabaka programı


    Şampiyonada yarın, kadınlar 63 kilo B ve C kategorisi, erkekler 85 kilo C ve D, 77 kilo A ve 85 kilo B kategorisinde sıralamalar belli olacak.

    Kadınlar 63 kilo B kategorisinde Eda Çakal ve Mehtap Kurnaz TSİ 08.00'de, erkekler 85 kilo B kategorisinde Semih Yağcı ise TSİ 17.00'de yarışacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Almatı Gümüş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yerleşme kanaması ve adet kanaması arasındaki farklar! Yerleşme kanaması ne kadar sürer, nasıl olur, belirtileri neler? Bu belirtiler varsa doktorunuzu arayın! DÜŞÜK BELİRTİLERİ neler? Düşük tehlikesi nasıl anlaşılır? ŞEVVAL AYI NE ZAMAN? Şevval orucu ne zaman başlar? Şevval orucu kaç gün tutulur? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan ile Özel'in telefon konuşması detayları! 2024 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN? Kurban Bayramı ayın kaçında? KURBAN BAYRAMI hangi ay? DİNİ GÜNLER TAKVİMİ! Uğur Dündar kaç yaşında? Gazeteci Uğur Dündar kaç yaşına girdi, kimdir? Yargı ne zaman final yapıyor? Yargı son bölüm ne zaman? İSTANBUL BOŞALDI MI? Ramazan Bayramı'nın ilk günü İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde kaç? İstanbul son dakika trafik yoğunluğu haritası! Fenerbahçe Olympiakos maçı kadrosu açıklandı mı? Olympiakos maçında hangi isimler forma giyemeyecek? MARKETLER AÇIK MI? Bayramda ŞOK, A101, BİM açık mı? Ramazan Bayramının 1.-2.-3. günü marketler açık mı? Emekliye zam var mı, yok mu? Bakan Şimşek'ten açıklama! 2024 Bayram Mesajları: En Güzel ve Dualı Ramazan Bayramı Mesajları 10 Nisan TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 10 Nisan Çarşamba ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 10 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? 2024 Yerel Seçimlerde en başarılı milletvekilleri açıklandı! AK Parti, CHP, MHP ve DEM Parti'li milletvekilleri kimler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title