Haberler

Raftingde Milli Gurur

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunda 19 Yaş Altı R-6 Rafting Milli Takımı'nın Japonya'da elde ettiği dünya şampiyonluğunun mutluluğu yaşanıyor.

Federasyon başkanı Hasan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada Japonya'nın Tokushima-Miyoshi şehrinde düzenlenen R-6 Rafting Dünya Şampiyonası'nda milli takımın önemli sonuca imza attığını dile getirdi.

Milli takımın Brezilya'ya ait 25 yıllık rekoru egale ederek sprint, kafa kafaya, slalom ve nehir inişi klasmanlarında 1000 tam puan elde ederek 19 yaş altı erkekler klasmanında dünya şampiyonluğuna ulaştığını vurgulayan Öztürk, "Şampiyonada 22 ülkeden 72 takım ve 650 sporcu yer aldı. Çok önemli bir organizasyonu milli takımımızın bize yaşattığı gururla geride bıraktık." dedi.

19 yaş altı erkekler klasmanında milli takımın Arjantin, İngiltere, ev sahibi Japonya, Endonezya, Rusya ve Kosta Rika ile mücadele ederek dünya şampiyonluğuna ulaştığını dile getiren Öztürk, "Şampiyon takımımızda yer alan sporcularımız Onur Memeoğlu, Okan Günak, Doğuş Önçırak, Tarık Gürsoy, Metin Can Babuç, İbrahim Kuk ve Ali Efe Bucan'ı tek tek tebrik ediyorum. Türkiye'yi başarıyla temsil ederek kürsünün en üstünde yer aldılar. Bu başarılar ancak çalışmakla elde edilebilir. Sporcularımız da biz de çok çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Hasan Öztürk Japonya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title