Haberler

Pınar Karşıyaka'nın kabusu sürüyor

Güncelleme:

Ufuk Sarıca yönetimindeki güçlü kadrosuyla aylarca hem ING Basketbol Süper Ligi hem de FIBA Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esen Pınar Karşıyaka, lig ve Avrupa'da sezonun en kritik döneminde üst üste 4 mağlubiyetle büyük yara aldı. Süper Lig'de 16 maçta 15 galibiyet aldığı serinin ardından Anadolu Efes ve Bursaspor'a evinde üst üste yenilip haftalardır koruduğu ikinci sıradaki yerini bitime 4 hafta kala Fenerbahçe Beko'ya kaptırarak avantaj kaybeden Kaf-Kaf, Şampiyonlar Ligi'nde de evinde Hapoel Holon'a 1 sayı farkla kaybettikten sonra deplasmanda hiçbir iddiası kalmayan Tofaş'a da 90-79 mağlup olarak en büyük hedefi olan Avrupa'da kupa yolunda 8'li Final'i riske soktu.

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu I Grubu'nda 5 maçta 2 galibiyet, 3 yenilgi alıp Holon ve Happy Casa Brindisi'nin gerisinde kalan Karşıyaka, 8'li Final için haftaya Brindisi'yi ağırlayacağı sınavda son kozunu oynayacak. Sezonun en önemli döneminde art arda gelen şok yenilgiler sonrası taraftarlar da büyük şaşkınlık yaşadı. Kulüpteki mali sıkıntı nedeniyle ocak ayındaki maaşlarını yarım alan oyuncuların bu ay başında maaşlarının gecikmesi üzerine 5 Mart'ta antrenman boykotu yapmasını hatırlatan taraftarlar, takımın maaş boykotu krizinin ardından büyük düşüş yaşadığını savunup, sosyal medyada başta kaptan Semih Erden olmak üzere hem oyunculara hem de yönetime tepki gösterdi.

ESKİ DOST DARBESİ

Pınar Karşıyaka'ya en büyük hayali olan Avrupa'da kupa kazanma yolunda darbeyi takımın eski çalıştırıcılarından Hakan Demir'in görev yaptığı Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Tofaş vurdu. Play-Off'ta daha önce çıktığı 4 maçı da kaybeden Tofaş, gruptan çıkma iddiası kalmamasına rağmen Kaf-Kaf'a 90-79'luk galibiyetle ağır ders verdi. Pınar Karşıyaka'da Antrenör Ufuk Sarıca'nın ilk dönemi öncesinde 2009-2012 yılları arasında aralıksız çalışan Hakan Demir'in 3 sene önce yeşil-kırmızılılara dönmesi gündeme gelmiş ancak yönetim o dönem tercihini Özhan Çıvgın'dan yana kullanmıştı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Ufuk Sarıca Karşıyaka Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title