Haberler

Olimpiyat Madalyalı Eski Boksör Yalçınkaya, Jübilesini Yapacak

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Fenerbahçeli eski boksör Atagün Yalçınkaya, 21 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek gecede jübilesini yapacak.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, kulübün boksörleri ile Isigym Boxsport Berlin takımının ringe çıkacağı "Boks Gecesi"nde olimpiyat ikincisi boksör Yalçınkaya'nın da jübilesinin gerçekleştirileceği bildirildi.

Caferağa Spor Salonu'nda, 21 Haziran Cumartesi günü yapılacak gecede, 2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda 17 yaşında gümüş madalya alarak olimpiyat oyunları tarihinde efsane boksör Muhammed Ali'den sonra en genç final oynayan boksör olan Atagün Yalçınkaya'nın jübilesine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de katılacağı belirtildi.

Gecede ışık gösterileri ile görsel şovların yapılacağı organizasyonun bilet satışlarının Dereağzı Boks Şubesi ve Stadyum Fenerium mağazalarından devam ettiği kaydedildi.

Bu arada Boks Gecesi'nde Fenerbahçe adına 56 kiloda Serkan Temur, 64 kiloda Botirzhon Akhmedov, 69 kiloda Onur Şipal, 75 kiloda Önder Şipal, 81 kiloda Hasan Ali Şengün ve 91 kiloda da Seyda Keser ringe çıkacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Berlin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title