Haberler

Nilüfer Belediyespor'dan Uluslararası Bir Başarı Daha

Nilüfer Belediyespor U16 Basketbol Takımı, Polonya’nın Lublin şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası U16 Basketbol Turnuvası’ndan bronz madalyayla döndü.

Nilüfer Belediyespor U16 Basketbol Takımı, Polonya'nın Lublin şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası U16 Basketbol Turnuvası'ndan bronz madalyayla döndü.

Ulusal başarılarının yanında uluslararası alandaki başarılarıyla da adından söz ettiren Nilüfer Belediyespor, Lublin'de gerçekleştirilen Uluslararası U16 Basketbol Turnuvası'nda bronz madalya almaya hak kazandı. 10-15 Haziran tarihleri arasında Nilüfer'in kardeş şehri olan Lublin'de gerçekleştirilen 'Lublin Uluslararası U16 Basketbol Turnuvası'na Rusya, İsrail, İspanya, Belarus, Polonya, Çin, Litvanya, Ukrayna ve Türkiye'den Nilüfer Belediyespor katıldı. Nilüfer Belediyesi Dış İlişkiler Büro Sorumlusu Hasan Karadayı'nın da katıldığı turnuvada, Antrenörler Eren Arhan ile Serkan Usta'nın yönetimindeki Nilüfer Belediyespor U16 Basketbol Takımı, ülkemizi başarıyla temsil etti. Toplam 12 takımın katıldığı turnuvanın ilk maçında Nilüfer Belediyespor, Polonya Süper Lig takımlarından MKS Star Lublin ile karşılaştı. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Nilüfer Belediyespor sahadan 68-43'lük skorla ayrıldı. İkinci maçını da İspanya temsilcisi Madrid Alcala de Henares takımını 117-45 gibi farklı skorla alan Nilüfer Belediyespor gruptan birincilikle çıkmayı başardı.

Yarı finalde Çin'in U16 şampiyonu olarak turnuvaya katılan Jiaozuo takımına son 30 saniyede şanssız bir şekilde 72-68'lik skorla yenilen Nilüfer Belediyespor, Polonya'nın Euroleague U16 Şampiyonu Rosa Radom takımıyla yaptığı ve kıran kırana geçen mücadeleyi 53-51 kazanarak turnuvayı 3. olarak bitirdi.

Kaliteli bir turnuvayı başarıyla bitirdiklerini belirten Nilüfer Belediyespor U16 Basketbol Takımı Baş Antrenörü Eren Arhan, "Böylesine iyi bir turnuvada ülkemizi, şehrimizi ve Nilüfer Belediyesi'ni kupa kazanarak iyi bir şekilde temsil ettiğimizden dolayı mutluyuz. U16 yaş grubundaki diğer ülkelerin takımlarını ve altyapı organizasyonlarını görmemiz ve tanımamız bizim için iyi bir deneyim oldu. Sahadaki bu güzel başarının yanı sıra sporcularımızın kurduğu dostluklar da kendileri için ayrı bir tecrübeydi" ifadelerini kullandı.

Öte yandan turnuva sonunda açıklanan enler listesine, Nilüfer Belediyespor'dan Tunç Yıldız 'En değerli oyuncu' (MVP) olarak seçildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Rusya Federasyonu İspanya Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title