Haberler

    Mustafa Cengiz'den 'Kâr' Sözü

    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA’ya ve camiaya, 24 ayın sonunda edecekleri kâr sözünü verdiklerini söyledi, “Bu koltuğa da yapışmadık, gereğini yaparız” diye konuştu.

    NEVZAT DİNDAR

    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mazbata töreninde sarı-kırmızılıların geleceğine yönelik önemli mesajlar verdi.

    Camianın başarıya endeksli olduğunu hatırlatan Cengiz, "Taraftarımızın talebi olan dürüst yönetimi gerçekleştireceğiz. Yıllardır üzerimizde kambur olan mali yükü camianın da desteğiyle halledeceğiz. UEFA'ya verdiğimiz rapor da çok net. Ana konuları bitirdik, çok detay konularda anlaşmayı bitirmek üzereyiz. Her gün konuşuyoruz. UEFA'da eşitlik var. Fenerbahçemiz ve Beşiktaşımız ne sınırlama aldıysa hemen hemen benzer durum bize de uygulanacak. Detayı imza atınca anlatacağım" dedi.

    Şampiyon olarak UEFA gelirinin doğrudan arttığına vurgu yapan sarı-kırmızılıların başkanı, "Gruplara kaldığınızda galibiyetsiz 35 milyon euro alıyorsunuz. Beşiktaş'ın performansını gösterseniz yaklaşık 50 milyon euro geliyor. Onları da tebrik ederim. Real Madrid, Barcelona, Bayern Münih'in yerini almak istiyoruz. Türk takımları ile de oynamak isteriz, bu rüyamız" ifadesini kullandı.

    UEFA'ya ve camiaya 24 ayın sonunda kara geçme konusunda söz verdiklerine de dikkat çeken Mustafa Cengiz, "Bu koltuğa da yapışmadık, gereğini yaparız" diye konuştu.

    Şimdi de 'Grey Friday'ı gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Cengiz, "Maddi durumu biliyoruz ama mağazalara koşun. 20 milyonluk stok sizi bekliyor. UEFA size büyük saygı duydu. Mayıs satışı 13 milyonu aştı, 1.5 milyondan fazla kar var. Taraftarı olmayan bir Galatasaray yok hükmündedir. Lütfen mağazalara, localara ve kombinelere hücum edin" çağrısı yaptı.

    Dünyanın en rahat hocası!

    Teknik direktör Fatih Terim ile önceki gün bir görüşme yaptıklarını söyleyen Mustafa Cengiz, "Hocamla 2 saat beraberdik, tebrik etti. Herkes sevgili hocamı seçim enstrümanı gibi kullandı. Bir transfer stratejimiz var. Sınırlamalar var, bunun çerçevesinde hareket ediyoruz. Fatih hoca, 'Dünyanın en rahat teknik direktörü benim. Kulübeye bakıyorum, 2-3 kişi var. Zorlanmıyorum' dedi. Fatih Terim hocamız, acıyı ve yükü sırtına alıp ses çıkarmadan yürüyecek karakterde biridir" diye konuştu.

    En kariyerli Türk

    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sportif AŞ'de Tufan Erginbilgiç ile birlikte çalışacaklarını söyledi. Erginbilgiç'i tanıtan Cengiz, "Muhtar Kent emekli oldu biliyorsunuz. Şu anda dünyanın Türk pasaportlu en kariyerli insanı Tufan Erginbilgiç, BP dünya eşbaşkanı. Kendisi resmi müşavirimiz, ilerleyen zamanlarda Sportif AŞ'de düşünüyoruz" dedi.

    Mazbatalar teslim edildi

    Galatasaray'ın yeni yönetimi dün mazbatalarını genel kurulun divan heyetinden aldı. Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen törende, Genel kurul Divan Başkanı Metin Aslan, törende ilk olarak Başkan Mustafa Cengiz'in mazbatasını verirken, ardından sırasıyla yönetim kurulu, denetleme kurulu, sicil kurulu ve disiplin kurulunda yer alan üyelere mazbataları sunuldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mustafa Cengiz Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title