Haberler
Güncelleme:

500 milyon dolarlık servetinin hepsini kadınlara harcayan efsane boksör Mike Tyson'ın çocuklarına bırakacak parası kalmadı

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen Mike Tyson, kariyeri boyunca kazandığı 500 milyon dolarlık servetini kadınlara harcadığını açıkladı. 'Demir Mike' lakaplı efsane boksör yaptığı açıklamada, "Hiçbir şeyim kalmadı, her şey gitti. Bütün parayı kadınlara harcamam 15-16 yıl kadar sürdü." dedi. Tyson çocuklarına miras para bırakmayacağını belirtirken, "Çocuklarıma bırakabildiğim şey çok çalışmak ve çok dua etmeyi öğretmek. Para onlara yardım etmez." şeklinde konuştu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Başka Murat:

Doğru demiş. Herkes kendi başının çaresine bakmayı, güçlü olmayı, hayatta tek başına olduğunu farketmeli. Kendi kazanmış kendi yemiş.

134
84
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

Aynen öyle

87
53
yanıtYanıtla
Ercan Yaşar:

Sen ye iç kadınlarla sonra çocuklarina akıl ver ben olsam o çocuklarin yerinde yüzüne bile bakmam oda kendi başının çaresine baksın.

6
8
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Başına yumruk yemekten ringlerde yerlere serilmekten akıl kalmamış,,para kazanması çok çok zor harcaması da bir o kadar çok kolaydır her şeyin bir sınırı var o sınır aşılırsa birilerinin 5 kuruş yardımına çoluk çocuk muhtaç kalırsınız !

3
2
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Son söyledikleri çok güzel, çocuklarına miras birakmiycakmiş ,bizde miras için birbirimizi yiyoruz çok kötu

2
1
yanıtYanıtla
Nejat Mehmet Ardışık:

Çağın en büyük hastalığı, çocuklara erdem yerine para bıraktığını sarf ederek yaşlılığını garantiye aldığını sanmak.

0
0
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

Ornek baba. Herkesin var bir babasi bizimkisi şam babasi :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title