Haberler

Merkezefendi birlikte başardı

Güncelleme:

ING Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk sezonunda son haftada da olsa kümede kalan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, birlikte başardıklarını söyledi.

ING Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk sezonunda son haftada da olsa kümede kalan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, birlikte başardıklarını söyledi. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'in Denizli'nin marka değerine değer kattığını belirtti. Başkan Doğan, "Sporun her alanında başarılı ve öncü bir Merkezefendi vizyonuyla çıktığımız yolda geride bıraktığımız 3 senede basketbol takımımız, ilçemizin ve Denizlimizin marka değerine değer kattı. Çok büyük gurur yaşadık" ifadelerini kullandı.

Şeniz Doğan, gelecek yıl da ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan takıma destek olacaklarını belirtti. "Üç senede iki lig birden yükselen takımımızın geçtiğimiz sezon Süper Lig'e şampiyon olarak yükselme başarısıyla çok büyük bir gurur yaşadık" diyen Doğan, "Süper Lig'deki ilk sezonumuzda basketbolun devlerini kentimizde ağırladık. Basketbol sevgisinin dalga dalga büyüdüğü sezonda gençlerimizle güçlü bir altyapı kurarak, bu kentin gençlerinin omuzlarında büyüyecek, sürdürülebilir bir başarının adımlarını attık. Önümüzdeki sezonda da Süper Lig'de mücadele edecek olan takımımız, yine basketbolun en seçkin kulüpleriyle birlikte aynı heyecanı şehrimize taşıyacak. Omuz omuza tek yürek olup, bu büyük heyecana yeniden hep birlikte tanık olacağız. Birlikte başardık, yine birlikte başaracağız" dedi.


- Denizli
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Merkezefendi Şeniz Doğan basketbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title