Haberler

Medipol Başakşehir-Breidablik maçının ardından

Güncelleme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında konuk ettiği İzlanda ekibi Breidablik'i 3-0 yenen Medipol Başakşehir'in teknik sorumlusu Erdinç Sözer, hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında konuk ettiği İzlanda ekibi Breidablik'i 3-0 yenen Medipol Başakşehir'in teknik sorumlusu Erdinç Sözer, hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Sözer, "Her maçımızı kazanmak istiyoruz. Kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz. Bugün mutluyuz, çok güzel oynadık, tüm takımı tebrik etmek gerek. İlk 11'deki ve sonradan girenler çok iyiydi, her an maçı domine ettik, çok pozisyon yakaladık. İkinci devre iyi oyunumuzu sürdürdük, hızlı bir oyunla çok pozisyona girdik. 3-0 galibiyetle maçı kazandık ve tur atladık." ifadelerini kullandı.

Erdinç Sözer, play-off turundaki Antwerp eşleşmesi hakkında ise "Antwerp liginde 3'te 3 yaptı ama Antwerp öncesi Konya maçımız var. Nefes alıp yarın Anwerp'e hazırlanmaya başlayacağız. Turdan tura geçince rakipler daha kuvvetli oluyor. Amacımız bu iyi rakiplere karşı oynamak, gruplara kalmak. Bu Emre hocanın ve takımın hedefi. İnşallah turu atlarız." değerlendirmesinde bulundu.

Sözer, "Başakşehir'in bu sezon ligdeki hedefi şampiyonluk olacak mı?" sorusuna "İnşallah bu futbolla devam edersek her şey olabilir. Geldiğimiz günden bu yana pas oyun sistemi üzerinden, Emre hocanın beklentisiyle her zaman çalışıyoruz. Kadromuzu her maç değiştiriyoruz. 90-95 dakika maçı domine ettik ve çok keyifli bir galibiyet elde ettik." yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Başakşehir İzlanda Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title