Haberler

SPOR Marko Jevtovic: Zirveyi kovalayan bir takım olmak istiyoruz

Güncelleme:

Marko Jevtovic: Zirveyi kovalayan bir takım olmak istiyoruzAhmet ATMACA / GAZİANTEP,(DHA)- Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın yeni transferi Marko Jevtovic, güçlü bir takıma transfer olmaktan mutlu olduğunu ve takım olarak Avrupa kupalarına katılmak, zirveyi kovalayan bir takım olmak...

Marko Jevtovic: Zirveyi kovalayan bir takım olmak istiyoruz

Ahmet ATMACA / GAZİANTEP,(DHA)- Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın yeni transferi Marko Jevtovic, güçlü bir takıma transfer olmaktan mutlu olduğunu ve takım olarak Avrupa kupalarına katılmak, zirveyi kovalayan bir takım olmak için çalışacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında deplasmanda Hatayspor'a konuk olacak Gaziantep FK, maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Kırmızı-siyahlı ekibin, sezon başında kadrosuna kattığı Marko Jevtovic, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligin ilk iki haftasında gösterdiği performansı değerlendiren Jevtovic, eksik yanlarının üzerine gideceğini ve takıma önemli katkılar sağlamak istediğini söyledi.

"POTANSİYELİ OLAN BİR TAKIMA GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

İyi bir takıma transfer olduğu için duyduğu mutluluğu dile getiren Jevtovic, "Potansiyeli olan bir takıma geldim. Gerçekten çok iyi bir takımımız var. İyi hocalarımız var. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Ligin sonuna doğru çıkmak için yeterli hırsızımızın olduğunu da düşünüyorum" diye konuştu.

"HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMDA OLMAK İSTİYORUM"

Jevtovic, performans olarak kendisinin analizini yaptığını ve takım olarak da analizler yaparak eksik yanlarının üzerine giderek sezon sonunda takımı iyi yerlere taşımak istediklerini söyledi. Ligin zirvesinde olan ve hedefleri olan bir takımda olmak istediğinin altını çizen Jevtovic, "Kendi performansımla ilgili iyi taraflarım da kötü taraflarım oldu ama her zaman daha iyisi de olabilir diye düşünüyorum. Bazı yerleri geliştirmemiz lazım. Kendi analizimizi yapıyorum. Takım analizini yapıyoruz, değerlendiriyoruz. Geliştirmemiz gereken yerleri çalışıyoruz. Sezon sonunda takımımızı iyi bir yerde görmek istiyorum. Çünkü ben hırslı bir insanım ve bu yüzden de iyi bir takımda olmak istiyorum. Ligin zirvesinde olan hedefleri olan bir takımda olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA KUPALARINDA OYNAYABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Avrupa kupalarında oynayabileceklerini düşündüklerini ve zirveyi kovalayan bir takım olabileceklerini söyleyen Jevtovic, "Konyasporda oynarken Gaziantep'e karşı oynamak bizim için her zaman zordu. Gaziantep iyi futbolculardan kurulan bir takımdı. Buradaki arkadaşlarımı da daha önceki senelerden tanıyorum. Konyaspor'da iken rakiptik. Şimdi buradayım ve tüm arkadaşlarıma da büyük saygı duyuyorum. Takımın gerçekten güçlü bir potansiyeli var. Avrupa kupalarında oynayabileceğimizi ya da zirveyi kovalayan bir takım olabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantep FK Gaziantep DHA Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title