Haberler

Manisa FK-Göztepe maçının ardından

Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Manisa FK'nin teknik direktörü Yalçın Koşukavak, son dakikada yedikleri golle berabere kalmalarına rağmen play-off iddialarının matematiksel olarak sürdüğünü söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 36. haftasında sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Manisa FK'nin teknik direktörü Yalçın Koşukavak, son dakikada yedikleri golle berabere kalmalarına rağmen play-off iddialarının matematiksel olarak sürdüğünü söyledi.

Koşukavak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Göztepe'yi mağlup edip play-off iddialarını güçlendirmek istediklerini dile getirerek, "Kapanan bir takıma karşı pozisyon üretmekte zorlandık. Kornerden bir gol bulduk, arkadan iyi savunmaya başladık. Maçın bittiğini düşündüğümüz anda maalesef futbol böyle. Son 15-20 saniye kala golü yedik. Matematiksel olarak şansımız var. 2 maç kaldı ligde. Onları kazanıp diğer maçların sonuçlarını bekleyeceğiz." diye konuştu.

Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu ise 3 puanın oldukça değerli olduğu bir maça çıktıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Manisa FK kazansa play-off'u yakalama şansı vardı, bize yaklaşacaktı. Biz kazandığımız takdirde play-off'u garantileyecektik. İlk yarı tamamen oyunun hakimiyken ikinci yarıya kötü başladık. Onlar biraz daha baskılı ve oyunu domine edici şekilde başladı. Bunun neticesinde yan topta Ngalina'nın kendi kalemize attığı golle 1-0 mağlup duruma düştük."

Özkayımoğlu, yedikleri golden sonra iki net gol pozisyonu yakaladıklarını dile getirerek, "Daha erken golü bulmamız gerekirken son dakikaya nasip oldu. Bizim evlatlarımız asla vazgeçmiyor, vazgeçmeyen bir takıma sahibiz. İyi günümüzde olmadığımız halde yine vazgeçmeyen askerler topluluğu, bugün İzmir'e puanla dönmemizi sağladı. Atınç'ın kafayla aşırması, haftalardır oynamayan Loue'nin golü atması bizim açımızdan mutluluk verici." ifadelerini kullandı.

Gelecek hafta Çaykur Rizespor ile karşılaşacaklarına işaret eden Özkayımoğlu, bu maçtan da galibiyetle ayrılıp üst sıralara doğru tırmanacaklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Spor

Manisa Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title