Haberler

Mahmut Uslu: Everton'dan Mirallas'ı İstedik

Güncelleme:

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Everton'dan Mirallas'ı istedik, 8 milyon euro'ya gelmedi. Oyuncuyu ikna etmemiz gerekiyor." dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, katıldığı televizyon programında transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.

"ADRIANO, MILAN'I TERCİH ETTİ"

Shakhtar'dan Luiz Adriano'yu istediklerini ifade eden Uslu, "Gittik, geldik, uğraştık. 5 milyon artı imza parası ve 8 milyon bonservis için 'Tamam' dedik ama oyuncu Milan'ı tercih etti" dedi.

"MIRALLAS'I İSTEDİK"

Pereira'nın orta alana oyuncu istediğini açıklayan Mahmut Uslu, "Shakhtar maçından bağımsız olarak turu geçsek de geçmesek de bir oyuncu alabiliriz. Everton'dan Mirallas'ı istedik, 8 milyon euro'ya gelmedi. Üstelik hocası ile barışık değil. Oyuncuyu ikna etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Luiz Adriano Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

hasan:

lan mal türkiyede vergisini ödeyen tek takım fenebahce ayrıca milan eski milan değil üstünüz tabi sıgır

2
4
yanıtYanıtla
bozo:

bu nasıl uyuz bi adamdır konuşunca dahada iğrenç oluyo azizle mahmut=tencereyle kapak=fb bunlar gitmeden fb daha çok rezil olur dönemleri hak edilmemiş kupalar çirkefliklerle şikelerle dolu iğrenç

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title