Haberler

Maçın Ardından

PTT 1.Lig'de Boluspor'u 2-0 yenen Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Üç haftalık mağlubiyetin ardından aldığımız galibiyet sevindirdi" dedi.

PTT 1. Lig'de Boluspor'u 2-0 yenen Manisaspor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Üç haftalık mağlubiyetin ardından aldığımız galibiyet sevindirdi" dedi.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Erginer, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kendileri için çok önemli bir maç olduğunu, mutlaka kazanmaları gerektiğini dile getiren Erginer, "3 haftadır mağlup oluyorduk. Bu, kötü takım olduğumuzu göstermez demiştim. Bu kadar kapanan takıma karşı dikkatli oynamamız gerekiyordu. Bunu 90 dakika sürdürmeye çalıştık. Genelde topa hakimdik. Üç haftalık mağlubiyetin ardından aldığımız galibiyet sevindirdi" diye konuştu.

Manisaspor'un kalecisi Volkan Babacan, takım olarak zor 3 hafta geçirdiklerini, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Manisasporlu Burak Can Aslan ise Boluspor maçını çıkış olarak gördüklerini, Rize maçını da kazanarak yola devam etmek istediklerini kaydetti.

-Boluspor cephesi-

Boluspor Teknik Direktörü Ahmet Oğuz Çetin ise özellikle iç saha kayıplarından sonra deplasmanda başarılı olmak, puan almak istediklerini ifade etti.

Güçlü bir rakibe karşı doğru oynayıp iyi mücadele ederek maçtan puan ya da puanlarla dönmek düşüncesinde olduklarını anlatan Çetin, "Oyunun belli bölümlerinde opun hakimiyeti bizdeydi. Böylesi oyunlarda detaylar neticeyi belirliyor. Uzaktan atılan bir şutla golün gelmesi her şeyi bir anda değiştirdi" dedi.

Play-off mücadelesi yolunda 40 puanları bulunduğunu, üstlerinde ve çevrelerinde 5-6 takım olduğunu belirten Çetin, "Geriye 3'ü içeride, 2'si dışarıda olmak üzere 5 maçımız kaldı. Bu maçı telafi etme şansına sahibiz. Dolayısıyla Play-off'un içerisinde yer alan bir Boluspor'u görmek istiyorsak böylesine küçük detaylardan puan kaybına uğramamamız gerekiyor" diye konuştu.

Bolusporlu futbolcu Pacome Djiehoua, iyi oynadıklarını ancak puan alamadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: AA / Spor

Reha Erginer Manisaspor Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title