Haberler

    Londra'da Kritik Randevu: Chelsea - Psg

    Chelsea, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda 1-1'in rövanşında Paris Saint-Germain'i sahasında konuk ediyor.

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Chelsea, ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Paris Saint-Germain'i bu kez sahasında konuk edecek.

    Oynadığı son 8 resmi maçta yenilgi yüzü görmeyen Chelsea, son mağlubiyetini FA Cup'ta Bradford'a karşı 4-2'lik skorla alırken, Mart ayının başında oynanan Lig Kupası finalinde ise Tottenham'ı 2-0'lık skorla mağlup ederek Jose Mourinho'nun ikinci dönemindeki ilk kupayı kazanarak morallenmişti.

    Chelsea'nin başarılı savunma oyuncusu Gary Cahill kazandıkları bu kupayla çok iyi bir atmosfer yakaladıklarını anlatırken, "Takım olarak hepimiz bu maçı kazanacağımızı düşünüyoruz. Buraya kadar çok iyi geldik ve aynı momentumu koruyarak Şampiyonlar Ligi'nde de yolumuza ilerlemek istiyoruz." diye konuşmuştu.

    Ev sahini ekipte John Obi Mikel'in sakatlığı devam ederken, ayak bileğinde hafif bir sakatlık bulunan Nemanja Matic'in durumu ise henüz belirsizliğini koruyor.

    İlk maçta pek de olumlu bir sonuç alamayan Paris Saint-Germain ise son iki sezonda çeyrek finalde havlu attığı turnuvada yoluna devam etmenin yollarını arayacak.

    Takımın Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamalarda şöyle konuşmuştu: "Çarşamba günkü maç çok zorlu geçecek. Rakibin özgüveni oldukça yüksek. Ama tur için umudumuzu yitirmiş değiliz. Elimizden geleni yapacağız."

    Paris Saint-Germain cephesinde ise Serge Aurier, Lucas Moura ve Yohan Cabaye sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

    MUHTEMEL 11'LERChelsea: Courtois, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Matic (Şüpheli), Willian, Fabregas, Hazard, CostaPSG: Sirigu, Van der Wiel, T.Silva, Marquinhos, Maxwell, D.Luiz, Verratti, Matuidi, Lavezzi, Cavani, Ibrahimovic

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Paris Saint Germain Chelsea Londra Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title