Haberler

Levent Eriş, Afyonkarahisar kampını değerlendirdi

Güncelleme:

Spor Toto TFF 1. Lig ekiplerinden Manisa FK'nın Teknik Direktörü Levent Eriş, Afyonkarahisar kampı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Verimli bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Eriş, "Herkesin izlemekten keyif alacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. İnatçı, savaşçı, saha içinde kaybetmeyi sevmeyen bir takım olacağız" dedi.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Manisa Futbol Kulübümüz, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar kampını tamamladı. Teknik Direktörümüz Levent Eriş, Afyonkarahisar kampı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Levent Eriş, Manisa'da başlayan ve Afyonkarahisar'da devam eden verimli bir kamp süreci geçirdiklerini söyledi.

"Çok yoğun ama verimli bir kamp dönemi geçirdik"

Yoğun bir çalışma temposu yaşadıklarını kaydeden Eriş, "Genç oyuncuları görmek, onları değerlendirmek adına çalışmalarımız çok önce başlamıştı. 16 Haziran'dan itibaren de takım halinde Manisa'da bir kamp süreci yaşadık. 27 Haziran'da da 2. etap diye düşündüğümüz Afyonkarahisar kampımız başlamıştı. Afyonkarahisar kampımız daha çok fiziksel çalışmaların yer aldığı bir süreç oldu. Daha sonra 3. etap olarak değerlendirdiğimiz bölümde de takımımızı lige hazırlama adına çalışmalar yaptık. Çok yoğun ama verimli bir kamp dönemi geçirdik. Hem genç oyuncularımız hem de geçen sezon takıma dahil olan ama sezon başı kampı yaşamayan oyuncularımızın iyi bir kamp geçirmelerini sağladık. Bu açıdan son derece olumlu bir kamp dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

"Nokta transferler yapmak istiyoruz"

Transfer konusuna da değinen ve sabırlı bir şekilde yol aldıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Gönderilen yabancı oyuncu sayımızın fazla oluşu, yerli oyunculardan da yollarımızı ayırmak istediğimiz isimler olması ve yeni bir yapılanmaya girmiş olmamız nedeniyle transferi sabırlı bir şekilde yürütüyoruz. Burak Altıparmak ve Mert Kuyucu takviyeleriyle transfere başladık. Biz her istediğimiz oyuncuyu alabilecek güçte bir takımız ama nokta transferler yapmak istiyoruz. Transfer konusunda yoğun bir çalışma sürüyor. Bunun sonucunda takımımıza fayda sağlayacak en iyi transferleri yapacağımıza inanıyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"Kaybetmeyi sevmeyen bir takım olacağız"

Yeni sezonda futbolseverlere güzel bir takım izlettirmek istediklerini de vurgulayan Eriş, "Teknik adamlık kariyerimde çok şükür Manisa'da hiç başarısız bir sezon geçirmedim. Hep başarı ve şampiyonluklar elde ettik. Bugün de Manisa Futbol Kulübü ile yeni bir başarı hikayesi yazmak istiyoruz. Herkesin izlemekten keyif alacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. Sonucun nereye varacağını bilemiyoruz ama takım bütünlüğünü ortaya koyarak futbolseverlerin keyifle izleyeceği bir futbol izlettirmeyi hedefliyoruz. Asla pes etmeyen, müsabakanın son saniyesine kadar sahada mücadele eden bir takım seyrettireceğimizden hiç kuşkum yok. İnatçı, savaşçı, saha içinde kaybetmeyi sevmeyen bir takım olacağız. Bu sezon Spor Toto 1. Lig'de güzel bir sezon yaşamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Manisalı futbolseverlerin bize destek olacağından şüphem yok"

Son olarak Manisalı futbolseverlere seslenen Levent Eriş, "Manisa Futbol Kulübü, Manisa'da herkesin ilgiyle takip ettiği bir kulüp haline geldi. Manisa şehri futbolu çok seven bir şehir. İyi bir takım oluşturduğumuzda ve sahada iyi mücadele ettiğimizde Manisalı futbolseverlerin bize destek olacağından şüphem yok. Sadece bize inansınlar ve bize destek olsunlar. Hep beraber mutlu bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Taraftar ne kadar yoğunlaşırsa işimiz o kadar kolaylaşır. Manisa Futbol Kulübü'nü benimseyen, Manisa Futbol Kulübü için tribüne gelecek olan taraftarların her geçen gün daha da artacağına yürekten inanıyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manisa Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title