Haberler

Kupada Maçın Ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Karaman: "Veli Kavlak kendisine yakışanı yaptı, bu maç onun hakkıdır" "Daha az forma şansı verdiğimiz oyuncuları görme açısından iyi bir mücadele oldu"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maçtan sonra, Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak'ın yaptığı centilmence davranışa övgüde bulundu.

Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki mücadelenin adından düzenlenen basın toplantısında kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Karaman, mücadele için "Bugün takım savunması anlamında da güzel işler yaptık. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Aldıkları galibiyetten dolayı onları kutluyorum. Beşiktaş'a da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Veli Kavlak'ın yaptığı centilmence davranışı yayıncı kuruluşun canlı yayınında öğrendiğini dile getiren Karaman, siyah-beyazlı futbolcu için, "Çıkan kırmızı karta şaşırmıştım. Sonra öğrendim ki Veli uyarmış. Veli benim severek takip ettiğim bir oyuncuydu. Kendisine yakışanı yapmış. Olması gereken de buydu zaten. Sporcu eğer belli bir kimlikle belli bir mesaj verecekse, bu tarz hareketlere çok ihtiyacımız var. Maçın sonucundan daha ziyade, Veli'yi kutluyorum. Çünkü bu maç onun hakkıdır" ifadelerini kullandı.

Maçta taraftarlarla başlayan ve saha içine de yansıyan centilmence davranışlarla ilgili bir soru üzerine Karaman, kendisine gösterilen kırmızı kart sarıya çevrilen Hakan Söyler'in hızlı hücuma çıkacağı bir pozisyonda Beşiktaşlı futbolcu yerde yattığı için topu dışarı attığını belirterek, "O da güzel bir örnekti. Sizlerin önderliğinde, bizler de sahanın kenarında olabildiğince bu mesajı vermeye gayret göstereceğiz. Bu kaos bu çirkinlik Türk insanına yakışmıyor. Ben bizi biz eden değerlerle beraber bir Türk insanı görmek istiyorum, hangi meslek grubunda olursa olsun" diye konuştu.

Türk futbolunun geleceğiyle ilgili bir soruya da Karaman, "Düşünür, 'Karanlığa sövme, bir mum da sen yak' demiş. Biz önce kendimizi düzeltmeyle işe başlayabiliriz. Hangi meslek grubunda olursak olalım, kendimizi değiştirerek de bir çok şeyi değiştirebiliriz. Bugün Veli'nin yaptığı çok özel bir hareket. Neden bunu genele yaymayalım? Birçok meslek grubundaki insandan da aynı duruşu, yakışan hareketi ve tavrı beklemek en doğal hakkımız" şeklinde görüşlerini aktardı.

F Grubu'nda kendi takımı, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'un şanslı olduğunu belirten Karaman, "Her takım, herkesi her yerde yenebilir. Burada alınmış galibiyeti çok abartmamak lazım. Daha az forma şansı verdiğimiz oyuncuları görme açısından iyi bir mücadele oldu. Şu andan itibaren konsantrasyonumuz Osmanlıspor maçıdır" ifadelerini kullandı.

Karaman, son lig maçındaki kadrosundan sadece 2 oyuncuyu Beşiktaş'a karşı ilk 11'de tuttuğunu kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Ünal Karaman Veli Kavlak Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title