Haberler

Kupa Öncesi "Baklava" Keyfi

Ziraat Bankası Antrenörü Fernando Munoz Benitez: "Grup maçlarında yapabileceğimizin en iyisin yapıp tur atlamak istiyoruz"

Spor Toto Türkiye Erkekler Voleybol Kupası'nda B Grubu'nda yer alan Ziraat Bankası'nda oyuncular ve teknik ekibe son hazırlık antrenmanında baklava ziyafeti verildi.

TVF Başkent Salonu'nda yapılan antrenmanı ziyaret eden Ziraat Bankası Tedarik ve Giderler Daire Başkanı Ahmet Acar ile banka yöneticilerinden Emine Dilek Aktürk ve Hasan Fahri Mehel, getirdikleri baklavayı oyunculara ikram ederek, "Sezona tatlı başlayalım, tatlı bitirelim. Kupada ve ligde sizlere başarılar diliyoruz" dediler.

Ziraat Bankası Antrenörü Fernando Munoz Benitez, tatlı ikramının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada,  "Grup maçlarında yapabileceğimizin en iyisin yapıp tur atlamak istiyoruz" dedi.

Kupanın kendileri açısından gergin bir döneme denk geldiğini belirten Benitez, "Biraz ilginç olacak çünkü yüklenme dönemi içindeyiz. Bunun dışında birçok oyuncumuz milli takımlarındaydı ve hazırlık döneminde çok fazla birlikte olamadık. Bu dönemde 2-3 sakatlık yaşadık. Açıkçası tam anlamıyla oturmuş bir takım olduğumuzu söyleyemem ancak ilerleyen haftalarda çok daha iyi performans göstereceğimize inanıyorum" diye konuştu.

İlk 3 maçta yapabileceklerinin en iyisini yapıp tur atlamak istediklerini kaydeden İspanyol çalıştırıcı, "Sonrasında açılacağımızı umuyorum. Kupaya adapte olduktan sonra her şey daha kolay olacak" ifadelerini kullandı.

Kupada B Grubu'nda, Konak Belediye, Şahinbey Belediye ve Belediye Plevne ile karşılaşacak Ziraat Bankası'nda şu oyuncular yer alıyor:

Nimir Hassan Abdelaziz (Hollanda), Orçun Ergün, Alperay Demirci, Murathan Kısal, Fatih Uğureren, Mustafa Kavaz, Burak Güngör, Koray Şahin, Robert Horstink (Hollanda), Berkan Bozan, Serhat Coşkun, Cüneyt Dağcı, Murat Karakaya, Serkan Oğuz, Kaan Çiçek, Furkan Albayrak. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Ziraat Bankası Ahmet Acar Hollanda Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title