Haberler

Kulüpler Birliği, Avrupa Ligler Birliği 39. Genel Kurulu'na ev sahipliği yapacak

Güncelleme:

Avrupa Ligler Birliği 39. Genel Kurulu, Kulüpler Birliği'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak.

Avrupa'nın 30 profesyonel liginin üst düzey 80 temsilcisi ve FIFA, UEFA, ECA, FIFPRO gibi paydaşların temsilcilerinin katılımıyla 28-29 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan Avrupa Ligler Birliği 39. Genel Kurulu'nda Avrupa futboluyla ilgili önemli konular görüşülecek. Oturumların basına kapalı gerçekleştirileceği organizasyonda, 28 Nisan Perşembe akşamı Rahmi Koç Müzesi'nde saat 20.00'de yerli ve yabancı misafirlerin katılacağı gala yemeği organize edilecek. Avrupa Ligler Birliği 39. Genel Kurulu, 29 Nisan 2022 günü saat 13.00'te gerçekleşecek basın toplantısıyla sona erecek.

Ahmet Ağaoğlu: "Ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyorum"

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Avrupa futbolu için oldukça önemli olan bu organizasyonu İstanbul'da gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bu buluşma, Avrupa Liglerinin ortak meselelerini konuşmak amacıyla gerçekleşiyor. Bu doğrultuda Avrupa futbolunda öne çıkan konu başlıklarını masaya yatıracağız. Şahsen ben bu buluşmayı oldukça önemsiyorum ve güzel şehrimiz İstanbul'da bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Dilerim bu buluşma, Avrupa futboluna katkı sağlayacak fikirlerin tartışıldığı, kararların alındığı bir organizasyon olarak hafızalarda yer alır."

Ana tema 'Finansal sürdürülebilirlik'

Avrupa'daki profesyonel liglerin ortak konularına çözümler bulmak, yerel liglerin ve kulüplerin varlığını korumak ve gelişimini sürdürmek amacıyla kurulan ve Avrupa profesyonel liglerinin temsil organı olan Avrupa Ligler Birliği'nin İstanbul'da gerçekleşecek 39. Genel Kurulu'nun ana teması 'Finansal sürdürülebilirlik' olacak.

İlk günkü seminerde yer alacak konuşmacılar ve konular şöyle:

Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç: Türk futbolunda finansal zorluklar

LaLiga Başkanı Javier Tebas: CVC Capital Partners, LaLiga ve kulüpler arasındaki iş birliği ve özellikle bunun İspanyol futbolu ve kulüplerinin finansal sürdürülebilirliğine faydası

İsviçre Futbol Ligi CEO'su Claudius Schafer: 2023-2024 sezonu İsviçre Süper Ligi reformu ve kulüpler ile İsviçre'deki profesyonel futbola muhtemel mali katkıları

Bundesliga (DFL) Kurumsal Strateji ve Uluslararası İlişkiler Direktörü Dr. Marc Lenz: UEFA Finansal Fair Play Yönetmeliği'nde yapılan son değişiklikler - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul İsviçre Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title