Haberler

Kayserispor, Sahasında Bursaspor'u 2-1 Mağlup Etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor, kendi sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti. Puanını 32'ye yükselten Kayseri ekibi düşme potasından biraz daha uzaklaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor, sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Ümit Öztürk'ün yönettiği karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

GOLLER

Kayserispor'un gollerini maçın 13. dakikasında Sinan Bakış, 37. dakikasında Furkan Özçal kaydederken, Bursaspor'un tek golünü karşılaşmanın 45. dakikasında Miroslav Stoch kaydetti.

KAYSERİ RAHATLADI

Kayserispor bu galibiyetle puanını 32'ye yükselterek düşme potasından bir nebze daha uzaklaştı. Bursaspor ise bu mağlubiyetin ardından 38 puanla 10. sırada kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

kayserispor ümit öztürk bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (5)

fatih 61Mobil-ANDROID:

eses ve sivas kümeye.2010-2011 sezonunun ahı çıkıyor.azize kutarsın sizi

20
1
yanıtYanıtla
YORUK DEMEK CINGENE DEMEK:

COK IYI OLDU SIVAS RESMEN DUSMUSTUR KAYSERI AZ DAHA SIVASA KURBAN EDILECEKTI RIZE VE ANTEP TE MACLARINI ALSIN YETER

12
2
yanıtYanıtla
öö:

2 side insan . sen ve senin gibi ayrımcı ırkcı dingilleri eşşek kovalasın

yanıt1
yanıt0
aa:

sivas da gitti . artık seneye ptt de yeni stadı ile oynarlar .

6
0
yanıtYanıtla
GWERBE:

GERCEKTEN DIYORUM BIR BJK LI OLARAK SIVAS KUME DUSERSE BILINKI LIG TEMIZLENMISTIR KAC TAKIM KUME DUSURULDU SIVAS YUZUNDEN DIYARBAJIR BUCA KONYA DENIZLI BU YILDA AZ DAHA KAYSERI GIDECEKTI KURBAN OLARAK

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title