Haberler

Karşıyaka'ya yenilerden 17 gollük katkı

Güncelleme:

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Karşıyaka'nın bu sezon attığı 27 golün 17'si yeni transferlerden geldi.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta alt sıralardan kurtulmaya çalışan Karşıyaka'nın bu sezon attığı 27 golün 17'si yeni transferlerden geldi. Sezon başından beri toplam 20 transfer yaparak kadrosunu çok büyük oranda değiştiren yeşil-kırmızılılarda Abdülkadir, son 4 haftadır suskun kalmasına rağmen halen 7 golle takımın en skorer ismi konumunda. Sezon başında alınan isimlerden Samican 4, ilk yarıda suskun kalıp ikinci devrede gollerini sıralamaya başlayan İhsan Furkan ise 3 kez ağları sarstı.

İlk yarıda yalnız düşme hattındaki Karabükspor'a 2 gol atan Okan, ara transfer döneminde gönderilirken, ekim ayında kulüp bulması istenip elde kalınca geçen hafta Sefer'le birlikte affedilip takıma dönen yenilerden Alperen 1 kez gol sevinci yaşadı. Özellikle hücum hattını tamamen değiştiren Kaf-Kaf'ta defansta görev yapan altyapı patentli Cenk ve Özgür 2'şer, Metin ile Burak 1'er gol buldu. Mustafa Aşan, Namık Barış ve devre arasında gönderilen Harun da 1'er gol atarken, Ceyhanspor maçında rakip takımdan Mert kendi ağlarını sarstı.

12 GOL 2 TAKIMA

Ligde puan istikrarına hasret kalan Karşıyaka, attığı 27 golün 12'sini Karabükspor ve Edirnespor önünde buldu. Kaf-Kaf, 1 puanla düşme hattında son sıradaki Karabükspor'u sezonun ilk yarısında ve ikinci yarıda 4-0 yendi. Yeşil-kırmızılı ekip, ilk yarıda Edirnespor'u da 4-2'yle geçti.

CAN VE FATİH SUSKUN

Karşıyaka'nın ara transfer döneminde hücum hattındaki sıkıntıya çare olarak kadrosuna kattığı santrforlar Can Muhammet ve Fatih Taşdelen takıma henüz gol katkısı veremedi. Çaykur Rizespor'dan kiralık olarak gelip sezonun ikinci yarısındaki 5 maça da ilk 11'de başlayan Can ve ilk yarıda Yomraspor'da 8 gol atmasına rağmen Karşıyaka'da 5 haftadır yedek kalarak son dakikalarda oyuna giren Fatih, skor üretemedi.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Edirnespor Karşıyaka Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title