Haberler

Karşıyaka Teknik Direktörü Karafırtınalar Açıklaması

"Eksik oyuncularımıza rağmen Bucaspor karşısında en iyi sonucu almak istiyoruz"

PTT 1. Lig'de yarın diğer İzmir temsilcisi Bucaspor'a konuk olacak Karşıyaka'nın teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Eksik oyuncularımıza rağmen Bucaspor karşısında en iyi sonucu almak istiyoruz" dedi.

Karafırtınalar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İzmir derbisinde yarın aynı puana sahip oldukları Bucaspor'a konuk olacaklarını, seyirci desteğinden yoksun olmalarının takıma ekstra motivasyon sağladığını söyledi. Takımda sakat ve cezalı oyuncularının çok olduğunu kaydeden Karafırtınalar, "Ancak bunlar bizim için mazeret değil. Eksik oyuncularımıza rağmen Bucaspor karşısında en iyi sonucu almak istiyoruz. İki takımın da acil puana ihtiyacı var. Bucaspor'dan puanlar alıp, ligin ilk devresini en iyi yerde bitirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Karafırtınalar, daha önce 5 sezon futbolcu, 12-13 sene antrenör olarak görev yaptığı Bucaspor'a rakip olmanın değişik bir duygu olduğunu belirterek, "Bu profesyonelliğin bir sonucu. Yarın da Bucaspor karşısında en iyi sonucu almak için çalışacağız" dedi.

Karşıyaka'da cezalı Burak Karaduman'ın dışında sakatlıkları olan Caner Ağca, Gökhan Aydaş ve Tayfun Cora yarınki maçta forma giyemeyecek. Kaburgasında problem olan Muhammet Özdin ve bileğinde sakatlığı olan Ofoedu'nun durumlarının maç saatinde belli olacağı, Kerem Bulut'un ise 18 kişilik maç kadrosuna alınabileceği öğrenildi.

Yeni Buca Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak Bucaspor-Karşıyaka maçını Özgür Yankaya yönetecek. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Sait Karafırtınalar Karşıyaka Bucaspor İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title