Haberler

Karşıyaka son sınavda

Güncelleme:

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'da takımdaki koronavirüs vakalarının gölgesinde 10 eksikle çıktığı Osmaniye Futbol Kulübü deplasmanını 3-1 kaybederek zirve yarışında yara alan Karşıyaka, yarın ilk yarının son sınavında Erbaaspor'u konuk edecek.

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'da takımdaki koronavirüs vakalarının gölgesinde 10 eksikle çıktığı Osmaniye Futbol Kulübü deplasmanını 3-1 kaybederek zirve yarışında yara alan Karşıyaka, yarın ilk yarının son sınavında Erbaaspor'u konuk edecek. İzmir Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 13.00'te başlayacak. Kaf-Kaf'ta maç öncesi kaleci Erdoğan'ın yanı sıra Caner, Mustafa Çalışkan ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Burak'ın koronavirüs testleri de pozitif çıktı.

Mustafa Aşan'ın da yan adalesindeki yırtık nedeniyle forma giyemeyeceği Karşıyaka'da son 2 maçta koronavirüse yakalandıkları için kadroda olmayan Onur, Mustafa Değirmenci ve Harun'un karantinaları bitip testleri negatife döndü. Bu isimler şans bulmaları halinde forma giyecek. İzolasyon süreçlerini tamamlayan ama antrenman eksikleri bulunan Doğukan, Arif, Metin, Fatih ve Berke de testleri negatif sonuçlandığı takdirde oynayabilecek. Play-Off hattındaki Kaf-Kaf, devrenin son maçı öncesi 29 puanla, lider Somaspor'un 3 puan gerisinde 4'üncü sırada yer alıyor.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Karşıyaka Osmaniye Futbol İzmir Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title