Haberler

Kaleye Son Aday Arnavutluk'tan

Gaziantepspor, Karcemarskas kalitesinde kaleci arayışlarını sürdürürken transfer listesine Arnavutluk'tan Alban Hoxha'yı aldı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor yeni sezon hazırlıkları Bolu kampında sürdürürken bir yanda transfer döneminin bitmesine 22 gün kala ihtiyaç olan mevkilere transfer yapmak için yoğun bir şekilde uğraşıyor. En son transferini Çin'in Hangzhou Greentown takımından forvet oyuncusu Davy Claude Angan'ı kiralayarak yapan kırmızı-siyahlı yönetim, kaleci ve defans hattına da takviye yaparak transferi kapatmak istiyor.

"Son aday Alban Hoxha"

Kaleyi tecrübeli bir eldivene teslim etmek isteyen yönetim listesine son olarak Arnavutluk 1. Lig'de top koşturan Alban Hoxha'yı (28) aldı. Partizani Tirana takımından oynayan 1.88 boyundaki kaleci uzun boy avantajının yanı sıra refleksleri ve bire bir pozisyonlardaki kurtarışlarıyla da ön plana çıkıyor. 1987 yılında Arnavutluk'ta dünyaya gelen deneyimli eldiven, futbola da ülkesinde başladı. Kariyerinde Dinamo Tirane, Kastroti, Besa Kavaje takımlarının formasını giyen Alban, son olarak ise Partizani Tirane takımında forma giydi. Kariyerinde 161 resmi maça çıkan Alban, bu karşılaşmalarda 149 gol yiyerek başarılı bir istatistik sergiledi. Avrupa'nın üst düzey turnuvası olarak gösterilen Şampiyonlar Ligi'nde de boy gösteren Hoxha, son olarak Partizan Tirana takımıyla 3. ön eleme turunda Salzburg'la oynanan iki maçta kalede olmasına rağmen turnuvadan elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak hak kazanmıştı.

"Değeri 600 Euro"

Kırmızı-siyahlı yönetim oyuncu ile anlaşma zemini ararken kulübü Partizan Tirana ile bonservisi hakkında görüşmelerini sürdürüyor. 28 yaşındaki file bekçisinin bonservisi için Partizani Kulübü'nün yaklaşık 500 bin Avro'luk bir bedel istediği öğrenildi. Kırmızı-siyahlı ekibin transferden sorumlu yöneticisi Mustafa Kızıl, oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağladığı takdirde Arnavut kaleci Alban Hoxha yeni sezonda Gaziantepspor'un formasını giyecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor Arnavutluk Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title