Haberler

Kahramanmaraş'ta Kuzey Park'ta Engelli Bisiklet Parkuru Yoğun İlgi Görüyor

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Kuzey Park'ta yer alan ve özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği engelli bisiklet parkurunda Dağ Bisikleti Milli Takımı'nın ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarısı bulunan Kahramanmaraşlı sporcuları antrenman yaptı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Kuzey Park'ta yer alan ve özellikle gençlerin büyük ilgi gösterdiği engelli bisiklet parkurunda Dağ Bisikleti Milli Takımı'nın ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarısı bulunan Kahramanmaraşlı sporcuları antrenman yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehre nefes aldıracak yeşil alanlar ve her yaştan vatandaşın gelerek kaliteli zaman geçirebileceği sosyal tesisler kazandırmaya devam ediyor. 30 milyon TL'lik yatırımla Onikişubat ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen Kuzey Park, farklı yaş grubundan vatandaşların uğrak noktası oldu. Toplamda 25 bin metrekarelik alan üzerine konumlandırılan; yürüyüş yolu, kayak parkuru, oturma grupları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatıları içerisinde barındıran Kuzey Park, özellikle gençlerin büyük beğenisini kazandı.

Tesiste büyük ilgi gören alanlardan bir tanesi de engelli bisiklet parkuru oldu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği parkurda, Dağ Bisikleti Milli Takımı'nın ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarısı bulunan Kahramanmaraşlı sporcuları da antrenman yaptı. Milli Pedallar Dağ Bisikleti Milli Takım Antrenörü Veysel Gülmez eşliğinde piste çıkan sporcular, viraj ve frenleme tekniğini geliştirmek için teknik ve taktik antrenman yaptı.

Milli Takım Antrenörü Veysel Gülmez, engelli bisiklet parkurunun amatör sporcuların kendini geliştirebilmesi noktasında çok büyük katkı sağlayacağını ve milli takıma Kahramanmaraş'tan daha fazla sporcunun yetiştirilmesinde büyük rol oynayacağını belirtti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title