Haberler

İtalyan Basını: Robin van Persie Takımdan Ayrılmak İstiyor

Güncelleme:

İtalya'nın Corriere dello Sport, Robin van Persie'nin Türkiye'den ayrılma niyetinde olduğunu öne sürdü, "Lazio Sportif Direktörü Tare, van Persie'nin yakın arkadaşıyla görüştü." yazdı.

Fenerbahçe'nin dün oynadığı Bursaspor maçında oyuna sonradan dahil olan ve mutsuz görüntüsüyle dikkat çeken Robin van Persie hakkında flaş bir transfer iddiası öne sürüldü.

İtalya'nın Corriere dello Sport gazetesi, Hollandalı golcünün yüksek maaşına karşın, istediğini bulamadığı Türkiye'den ayrılma niyetinde olduğunu öne sürerek, daha rekabetçi bir ligde kariyerini sürdürmek istediğini yazdı.

LAZIO NABIZ YOKLADI

Haberde, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Lazio'nun, Van Persie'yi yaz transfer döneminde Alman futbolcu Miroslav Klose'nin yerine kadrosuna katmak istediği belirtilirken, hafta içinde Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray- Lazio maçı öncesinde, Lazio Sportif Direktörü Igli Tare'nin, Van Persie'nin yakın bir arkadaşı ile bir araya gelerek, nabız yokladığı iddia edildi.

PEREİRA FİTİLİ ATEŞLEDİ

Hafta içinde Avrupa Ligi'nde oynanan Lokomotiv Moskova maçında iyi oynamasına karşın oyundan alınan Van Persie, Bursa maçına da yedek başlamış ve sonradan oyuna dahil olmuştu.

Maç sonunda Vitor Pereira, 32 yaşındaki futbolcu için gelen sorulara, "Van Persie, sezon başından beri birçok antrenmana çıkacak durumda değildi. İstediğimiz seviyeye yetişemedi. Son dönemlerde daha iyi bir duruma geldi, aşama kaydetti. Ben bu kulübe gelirken bir söz verdim. Bir değil 20 küsur oyuncuyu idare etmeye çalışıyorum. Eğer bir oyuncuyu kadroya almamışsam, oynamıyorsa yeterli düzeyde değildir'' diyerek, krizin boyutlarını ortaya koymuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye İtalya Lazio Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

civciv:

yaa defolsun gitsin bu adam saçma sapan top oynuyo koşmuyo ayakta duramıyoo

12
14
yanıtYanıtla
Fenerli97:

O zaman koşmayı bile başaramayan Fernandao mu oynasın!!!!!!!!!!

yanıt0
yanıt0
AKŞAMCI:

Gider tabi adam şu adamı bile rezil ettik yahu van Persi den bahsediyoz sahaya koy adi yeter

16
2
yanıtYanıtla
MEHMET ALI:

PEREIRA VE FERNANDAO GITSIN FENERBAHCE SAMPIYON OLUR YOKSA SAMPIYON BESIKTAS

6
2
yanıtYanıtla
TARKAN:

PEREIRA GITSIN BUNALTTI ARTIK YETER

3
3
yanıtYanıtla
FB:

ORTEGAYI DA BÖYLE YEDİLER BU NEYA HOCALARDAN ÇEKTİĞİMİZ DÜNYA STARLARINI GETİR YEDEK TUT AZİZ YILDIRIM YUMRUĞUNU MASAYA DEĞİL HOCANIN KAFASINA VURRRR

6
0
yanıtYanıtla
NACI:

ODA FARK ETMIS MEMLEKETIN OKA BATIGINI IMKANIM OLSA BENDE BIR SANIYE DURMAM

5
1
yanıtYanıtla
yzb:

Giderse gitsin şöhret budalası olmuş herkesi küçük görüyor. Forma garanti sözleşme yapıp çalışmadan oynayacam diyor. Bunun hakkından koskoca Van Gaal gelemedi. Perrerayı zaten küçük görüyor. Ona verilen parayla daha iyi genç golcü alınabilir. Sowun ölüsü buna 5 basar. . Fernandao da zaten onun yüzünden o da çileden çıktı. Vebo bile Fernandaodan iyiydi o yaşlı halinle.

2
4
yanıtYanıtla
Fatih Mobil-IOS:

Çok işe yaradıysa Hollanda'ya dönsün çolak ihtiyar!!!!!!!

1
0
yanıtYanıtla
EvrenMobil-IOS:

Bu van persie degilmiydi moskova macinda sahada harikalar yapan o zana niye ilk 11 de sahadaydi . Ya bi git victor yaa.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title