Haberler
Güncelleme:

Hıçkıra hıçkıra ağladı! Deprem yerindeki Gökhan Zan'dan yürek yakan çağrı: Su yok, kimse yok, lütfen sesimizi duyun

A Milli Takım, Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen Hatay doğumlu futbolcu Gökhan Zan, depremde yıkıma uğrayan memleketi için çağrıda bulundu. Deprem bölgesinden yürek yakan paylaşımlar yapan Gökhan Zan, "Allah'ım yardım, Hatay bitti. Su yok, internet yok, kimse yok. Ne olur sesimizi duyun yalvarıyorum" sözleriyle seslendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Halit Dursun:

ulan ne demek kimse yok ? devlet her imkani ilen oralarda... burda yine devleti kötülemekden baska birsey degil... yok kimse yokmus yokbilmem ne ??? abartma zaten durumumuz hic iyi degil birde böyle paylasim yapmasan olmaz sanki

4
31
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Gökhan Zan siyasi şov yapma ! Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1999 depreminde olmadığı kadar şuanda deprem bölgelerinde AFAD öncülüğünde heryerde yardım götürmeye çalışıyor. Aynı anda hepsine birden el atılması zaten imkansız . Tüm yaralar sarılacak inşallah .

4
28
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bu da ağlıyor ama 1 damla gözyaşı yok ölüler üzerinden provakasyon yapıyor. Valilikler aşırı yardımların yolları tıkama tehlikesi yüzünden bizimle irtibata geçmeden yardım göndermeyin diyor bunlar kimse yok yardım edin diyor bu provakasyondur ölüler üzerinden algı üretmektir.

4
15
yanıtYanıtla
Rifki Önkibar:

Depremide istismar etmeyin,hükümeti kücük düsürme cabasi.

2
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title