Haberler

GSYİAD'dan İHA'ya ödül

Güncelleme:

- GSYİAD'dan İHA'ya ödül GSYİAD Sarı-Kırmızı Kareler fotoğraf yarışmasında İhlas Haber Ajansı Foto Muhabiri Mehmet Şirin Topaloğlu mansiyon ödülü aldı.

- GSYİAD'dan İHA'ya ödül

İSTANBUL - GSYİAD Sarı-Kırmızı Kareler fotoğraf yarışmasında İhlas Haber Ajansı Foto Muhabiri Mehmet Şirin Topaloğlu mansiyon ödülü aldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 19. kez yapılan GSYİAD Sarı-Kırmızı Kareler fotoğraf yarışmasının ödül töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda yapıldı. Törene Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, üyeler ve ödül alan basın mensupları katıldı.

Yarışmada İhlas Haber Ajansı foto muhabiri Mehmet Şirin Topaloğlu da mansiyon ödülü aldı.

Törende konuşan Burak Elmas, "Bu geleneksel takvimin değerli bir proje olduğunu düşünüyorum. Bizler önde görülen insanlarız. Bu görüntüyü sağlayan arkada emekçiler var. Soğukta, karda, çamurda bir hizmet götürmek, yaptığımız işlerin görsel olarak ortaya çıkmasını sağlayan basın mensuplarına teşekkür etmeyi ve takdir etmeyi bazen ikinci plana atıyoruz. Emekçi arkadaşlarımızın verdiği emek Türk sporu adına önemli. Bu çekilen fotoğraflar, videolar bizlerden sonraki jenerasyona tarih bırakıyor. Onlar tarihe büyük bir katkı yapıyorlar. Yarışmaya katılan, ödül alan tüm emekçi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

GSYİAD olarak birçok etkinlikleri olduğunu, bunların içinde bu yarışmanın yıllardır önemli olduğunu ifade eden İbrahim Hatipoğlu, "Bu yarışmamıza çok daha fazla foto muhabirleri çok daha fazla fotoğrafla katılıyordu. Fotoğraflar çok önemli kareler. Fotoğraf kareleri maçları ölümsüzleştiriyor. Bu yarışmaya katılan foto muhabiri kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu fotoğraflar takvimde ölümsüzleştiriliyor. 20 bin adet GS Store'da 1 Ocak'tan itibaren satışa çıkacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı Mehmet Şirin Burak Elmas Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title