Haberler

Göztepe Voleybol, Miray Koç'u kadrosuna kattı

Güncelleme:

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, geçen sezon Edremit Belediyesi Altınoluk formasını giyen Miray Koç'u kadrosuna kattığını açıkladı. Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan 1999 doğumlu oyuncu ile bir sezonluk sözleşme imzalandı.

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, geçen sezon Edremit Belediyesi Altınoluk formasını giyen Miray Koç'u kadrosuna kattığını açıkladı.

Göztepe, TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde yeni sezona iddialı girmek için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, pasör çaprazı bölgesinde oynayan Miray Koç'u renklerine bağladığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Pasör çaprazı pozisyonunda oynayan 1999 doğumlu oyuncu Miray Koç ile bir sezonluk sözleşme imzaladık. Miray Koç'a Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

24 yaşındaki oyuncu, daha önce kariyerinde Edremit Belediyesi Altınoluk, Çanakkale Belediyespor, Turkuaz Seramik ve PTT Spor formalarıyla mücadele etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title