Haberler

Göztepe'den buruk veda

Güncelleme:

SPOR Toto Süper Lig'de küme düşen Göztepe, taraftarına buruk veda etti. Ligin 37'nci haftasında Beşiktaş'ı konuk eden sarı-kırmızılılar, sezonun son iç saha karşılaşmasında 9 kişi mücadele eden rakibine 2-0 yenildi. Takım küme düşmesine rağmen Gürsel Aksal Stadı'nı büyük ölçüde doldurup 90 dakika boyunca destek veren taraftarlar yine hayal kırıklığı yaşadı. Evdeki son maçta gol sevinci dahi yaşayamayan tribünler maç sonu hem futbolcuları hem de yönetimi protesto etti. Göztepeli futbolseverler 90 dakika bitiminde sadece altyapıdan yetişen kaleci Arda ve golcü Ege'ye sevgi gösterilerinde bulundu. İki genç futbolcu tek tek tribünleri dolaşıp taraftarın sevgi gösterilerini karşılıksız bırakmadı.

Göztepe, bu sonuçla galibiyet hasretini ise 14 maça çıkarıp tarihinin en kötü serilerinden birine imza atmayı sürdürdü. Bu periyotta 13 yenilgi alan İzmir ekibi sadece 1 maçını berabere tamamladı. Göz-Göz, Gürsel Aksel Stadı'nda da üst üste 7'nci mağlubiyetini aldı. Evinde son olarak 19 Ocak 2022 tarihinde Demir Grup Sivasspor'u 2-1'lik skorla geçen Göztepe, taraftarının huzurunda Altay, Galatasaray, Kasımpaşa, Aytemiz Alanyaspor, Yukatel Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Beşiktaş'a boyun eğdi. Sezonu 19'uncu sırada tamamlaması kesinleşen Göztepe, bu hafta deplasmanda Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek. Göztepe, yeni sezonda Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek.

"TÜRK FUTBOLU KALECİLERİ KAZANDI"

Göztepe Teknik Sorumlusu Serdar Sabuncu, Beşiktaş karşılaşmasında ön görülemeyen bir senaryo yaşandığını söyledi. Beşiktaş'ın 9 kişi kalmasıyla oyun planlarının bozulduğunu ifade eden Sabuncu, "Çok ekstra goller oldu. Maçın normal seyrinin dışına çıkması bizim planlarımızı bozdu. Fiziksel anlamda rakibimizin mücadele gücünü durdurmaya çalıştık. Ancak Beşiktaş usta oyuncularıyla kazandı. Türk futbolu ise 2 pırıl pırıl kaleci kazandı. Biri Arda diğeri ise Emre" dedi.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title