Haberler

Göztepe'de buruk sevinç

Güncelleme:

SÜPER Lig'de Trabzonspor ve BTC Türk Yeni Malatyaspor yenilgileriyle Avrupa kupalarına katılma umudunu mucizelere bırakan Göztepe, Aytemiz Alanyaspor ile evinde 3-3 berabere kalırken buruk bir sevinç yaşadı.

SÜPER Lig'de Trabzonspor ve BTC Türk Yeni Malatyaspor yenilgileriyle Avrupa kupalarına katılma umudunu mucizelere bırakan Göztepe, Aytemiz Alanyaspor ile evinde 3-3 berabere kalırken buruk bir sevinç yaşadı. Trabzonspor ve Malatyaspor maçlarına göre daha pozitif futbol ortaya koyan sarı-kırmızılılar 3 kez yenik duruma düşmesine rağmen pes etmeyip geri dönmeyi başardı. Mağlubiyetten 90'ıncı dakikada Napoleoni'nin golüyle kurtulan Göztepe yenilgi serisini sonlandırdı. Göztepe tam 8 maç sonra 3 gol atma sevinci yaşadı. Son olarak 15 Şubat 2020 tarihinde İttifak Holding Konyaspor'u deplasmanda 3-1 yenen Göz-Göz, ardından oynadığı maçlarda gol sorunları yaşadı. Alanyaspor karşısında ise özellikle hücumda daha diri bir görüntü sergileyen Göztepe savunmada ise alarm verdi.

Teknik Direktör İlhan Palut ise beraberlikten memnun olmadıklarını ancak oyuncularının yenilgiyi kabullenmemesini memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Son 2 maçta kötü bir görüntü ortaya koyduklarını anlatan genç teknik adam, "Lige verilen aranın ardından 2 haftalık kötü bir sürecin içine girmiştik. Alanyaspor maçında kötü gidişat karşısında bir reaksiyon göstermek istiyorduk. Takımım maça oldukça istekli ve arzulu başladı. İki haftadaki görüntümüzün aksine topla oynayan, kazanmayı isteyen ve rakip ceza sahası içinde gözüken bir Göztepe vardı. Oyunun hakimi genel anlamda bizken, gerçekten çok basit goller yedik. Takımımız buna rağmen kırılma yaşamadı. Skor anlamında geriye düşmemize rağmen oyundan düşmedik ve reaksiyon gösterdik" diye konuştu.

BASİT GOLLER YİYORUZ

Karşılaşmada mücadeleyi kesinlikle bırakmadıklarını anlatan İlhan Palut sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Tabi ki beraberlikten memnun değiliz. Alanyaspor maçında 65 dakikalık süreçte oynadığımız oyun bizim için bir dönüş sinyaliydi. 3 kere yenik duruma düşmemize rağmen mücadeleyi bırakmamamız ve saha içindeki duruşumuz bizim için olumlu yönlerdi. En büyük sorunumuz da basit goller yiyor oluşumuz, buna devam ediyoruz. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda alacağımız daha iyi sonuçlarla taraftarımızı sevindirmek istiyoruz." Göz-Göz kalan 5 maçta Fenerbahçe (D), Ankaragücü, Gençlerbirliği, Galatasaray (D) ve Demir Grup Sivasspor'la karşı karşıya gelecek.


- İzmir
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title