Haberler
Güncelleme:

İslami Dayanışma Oyunları'na damga vuran an! Yarışmacının haç çıkarması herkesi hayrete düşürdü

Geçtiğimiz hafta Konya'da başlayan İslami Dayanışma Oyunları'nda 5. güne girildi. 56 ayrı ülkeden binlerce sporcunun katıldığı programda ilginç bir de an yaşandı. Bir sporcunun yarış öncesi kutsal haç işareti yaptığı görülürken o anlar anbean kameraya yansıdı. Sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili paylaşımlar yaparken organizasyonda sporcular için herhangi bir dini şartın bulunmadığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Mikail arman:

Herhangi bir Dini şart yok ise ismini neden ÎSLAMÎ DAYANIŞMA OYUNLARI koymuşlar ! Çok önemli bir hata ve organize eksikliği olmuş.Bir müsabakada bir Müslüman, Yüce ALLAH'a şükreden bir davranışta bulunsaydı gerici ve yobaz derlerdi !

81
28
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Engel yokda neden ozaman müslüman denilen ülkeler varda Bulgaristan polanya Yunanistan gibi ülkeler yok

50
11
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

?? batinin adetlerini kopyalayinca böyle oluyor. Zaten devletler „Islam ülkeleri“ diye tanitildi. Içinde türlü dinden yasayan vatandaslari var. Milli maçlarda oynatmak icin milyon para harcayip „milli“ olmayanlar ayni konu. ISLAM HOSGÖRÜDÜR VE SAYGIDIR o anlamda sorun yok!

24
30
yanıtYanıtla
turan atsız:

ihtimal o ki %90 nüfusu hristyan olan bulgar ve yunan devletleri islami dayanışma oynularında ne işimiz var diyordur % 50, 60 müslüman nüfuslu afrika ülkelerinden katılan var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title