Haberler

Golf Etkinlikleri Glorıa Golf Resort'te

2014 Yılı PGA Avrupa (Avrupa Profesyonel Golf Dernekleri) Yıllık Kongresi ve Uluslararası Takımlar Şampiyonası (ITC) ikili etkinliği 8-11 Aralık tarihleri arasında dünyanın en iyi golf sahaları arasında gösterilen Gloria Golf Resort’un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

2014 Yılı PGA Avrupa (Avrupa Profesyonel Golf Dernekleri) Yıllık Kongresi ve Uluslararası Takımlar Şampiyonası (ITC) ikili etkinliği 8-11 Aralık tarihleri arasında dünyanın en iyi golf sahaları arasında gösterilen Gloria Golf Resort'un ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Uluslararası etkinlik ve turnuva merkezi haline gelen Gloria Golf Resort, bu yıl 25. yılını kutlayacak olan PGA Avrupa Yıllık Kongresi ve ITC etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bugüne kadar geleneksel olarak İspanya ve Portekiz'de gerçekleşen Yıllık Kongre ve ITC, Türkiye'de yine bir ilke imza atan Gloria Hotels Resorts ile yaptığı üç senelik anlaşma ile artık Gloria Golf Resort'te düzenlenecek.

RANDELL: "3 YILLIK BİR ORTAKLIKLIĞA GİRMEKTEN BÜYÜK HEYECAN DUYUYORUZ"

Konuyla ilgili olarak konuşan PGA Avrupa İdari Başkanı Ian Randell, "Gloria ile PGA Avrupa Yıllık Kongresi ve Uluslararası Takımlar Şampiyonası'nın ev sahibi ve 'PGA Avrupa'nın tercih edilen mekanı olarak üç yıllık bir ortaklığa girmekten büyük bir heyecan duyuyoruz. Yıllık Kongre ve ITC'nin, Gloria Hotels Resorts ile yıllardır süregelen ilişkimizi daha da sağlamlaştıracağından ve hem kongre delegelerinin hem de ITC'de birbirleri ile kıyasıya yarışacak oyuncuların, Gloria'nın kapsamlı tesislerinde harika bir hafta geçireceğinden eminiz" dedi.

PGA Avrupa ile PGA Avrupa Yıllık Kongresi ve Uluslararası Takımlar Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaktan ve ortaklığa imza atmaktan Gloria Hotels Resorts adına çok mutlu olduklarını dile getiren Gloria Hotels Resorts CEO'su Öznur Özdemir Özaltın ise, "Yıllardır birçok uluslararası etkinliğe ev sahipliği yapmış olan Gloria markası, Avrupa'nın önde gelen otel ve golf komplekslerinden biri olma konumunu çok daha güçlendirecek. Önümüzdeki yıllarda PGA Avrupa üyelerine ve misafirlerine ev sahipliği yapmak, Türkiye'de ve Avrupa'da golfün teşvik edilmesine destek vermek ayrıca PGA Avrupa ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız" diye konuştu.

GOLFÜN LİDERLERİ BİR ARAYA GELECEK

Düzenlenecek olan yıllık olağan kongrede, ulusal PGA'ların Başkan ve CEO'ları, federasyonlar ve Avrupa'nın önde gelen golf kurumlarının liderleri bir araya geliyor. Sporun kendi bölgelerindeki durumunun da tartışılacağı kongrede sadece golf dünyasından değil diğer sektörlerden de önemli konuşmacılar davetli olarak katılacak. ITC'de ise PGA Avrupa üyesi 36 ülkeden gelen takımlar, Gloria Yeni Saha'da 72 - delikli strokeplayde yarışacak. Her gün üç kişiden oluşan takımlardan alınan bireysel en iyi iki skor, genel takım puanı olarak sayılacak. Oyuncular, 2013 şampiyonu Hollanda PGA'nın skorunu geçmeye çalışacak.

İki adet 18 delikli, bir adet 9 delikli toplam 45 delikli golf sahalarıyla dünyanın en iyi golf destinasyonlarından biri olan Gloria Golf Resort'ün birçok defa ev sahipliği yaptığı PGA Avrupa onaylı Beko Classic 2014 organizasyonu da kongreden bir hafta önce, 4-6 Aralık tarihleri arasında Gloria'da gerçekleşecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Portekiz İspanya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title