Haberler

Göksel Gümüşdağ: "TFF Başkanı olmak gibi bir isteğim yok"

Güncelleme:

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor maçının ardından konuştu.

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor maçının ardından konuştu. Gümüşdağ, kulüp olarak Avrupa'da en iyisini yapmak istediklerini belirtirken, TFF'ye başkan adayı olacağı yönündeki iddialar için de "TFF'ye başkan adayı olmayı düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Trabzonspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Gümüşdağ, "Sizler basın mensupları olarak bizi sezon boyu bizi takip ettiniz, sizlere teşekkür ediyoruz. Bugünkü maçta ilk yarıda daha iyi oynadık. İkinci yarı da Trabzonspor daha iyi oynadı. Bizim DNA'mızda Avrupa var. 8 sezonun 7'sinde Avrupa'da yer aldık. Bu demek oluyor ki, 7 sezon 5. dahi olmamış bir takım. Bu da şampiyonluk kadar kıymetli bir değer. Teknik Direktörümüz Emre Belözoğlu başta olmak üzere, yardımcı hocalarımızı, kaptanlarımızı, oyuncularımız kutluyorum. Bizim bugünkü mücadelemizden çok, sezon başından bu yana önemli bir mücadelemiz oldu. Avrupa'ya gitmeyi de hak ettik. Bu maçın bizim için de önemi çok büyüktü. Şampiyonlar Ligi'nde de oyuncuları tebrik ediyorum" diye konuştu.

"TFF'YE BAŞKAN ADAYI OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Avrupa'ya gittikleri her dönemde puan topladıklarına dikkat çeken Gümüşdağ, "Avrupa'ya gittiğimiz her dönemde puan toplayan takım olduk. Bizim Avrupa hedefimiz her zaman ligden dahi öndedir. Orada da zorlayabildiğimiz kadar zirveye doğru çıkmaya çalışacağız. Hazırlanıp sezonu iyi planlayıp, inşallah Avrupa'da iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı. Haziran ayında yapılacak olan TFF Genel Kurulu'nda başkan adayı olacağına yönelik iddialar hakkında da konuşan Gümüşdağ, "Ben yaklaşık 17 yıldır Türk futbolunda, kulüp başkanlığı, TFF 1. Başkanvekilliği ve Kulüpler Birliği Başkanlığı yaptım. Kulüp başkanlarımızın geneli böyle bir teveccühte bulunup talep ettiler ama şu anda enerjimin tamamını hem işlerime hem de kulübüme ayırmaya karar verdim. Dolayısıyla TFF Başkan adaylığını düşünmüyorum. Ama aday olacak arkadaş da, Türk futbolunda bence azalan, hatta kaybolan güven ortamını sağlayacak iyi bir isim olursa, Başakşehir olarak destek verip vermeyeceğimizin de fikrini söyleriz. Aday olacak isme bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

(Bozhan Memiş - Uygar Aydın/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title