Haberler

Giresunspor oyun formatına uygun yabancı futbolcu arıyor

Güncelleme:

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, oyun formatlarına uygun yabancı oyuncular transfer etmek istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'un Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keleş, AA muhabirine, Erzurum'a iki senedir kamp için geldiklerini ve ortamdan memnun olduklarını dile getirdi.

Her takımın transfer dönemini yoğun yaşadığına dikkati çeken Keleş, "Geçen seneden çok fazla oyuncumuz kalmadı. 3 yabancı, 5 Türk futbolcumuz ve gençlerimiz var. Bu sene öncelikli olarak yetenekli ve takip ettiğimiz Türk oyuncuları aldık. Yabancı oyunculardan görüştüklerimiz, alacaklarımız ve imza aşamasında olduklarımız var. İstediğimiz bir oyun formatı var, kulübümüze uygun oyuncuları almak istiyoruz. Transferi bir an önce hallederek kampa hazır olarak girmek istiyoruz. Transfer zor bir süreç, kulübün durumları da var. İnce eleyip sık dokumak istiyoruz. İnşallah bunda muvaffak oluruz." dedi.

Keleş, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasın temennisinde bulunarak, "Kampımızı ikiye böldük, bayram iznimiz olacak. Burada güzel şartlarda çalışıyoruz. Tam hazır olmasak da çalışmalara başladık, gençlerimize ağırlık veriyor, onları değerlendirmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Geçen sene bazı zorluklar yaşadıklarını ama uyum sürecini atlatarak olumlu gelişmeler yaşadıklarını anlatan Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlk senemiz olması nedeniyle bazı zorluklarımız oldu. Kadromuzu oluşturamamıştık, fikstürümüz de kötü başlayınca sezona çok iyi başlamadık çünkü hazırlık döneminde de tam takım olarak hazır olamadık ve onun biraz sıkıntıları oldu. Daha sonra transferlerimizle uyum sürecini atlattık. Hedefimiz geçen sene ligde kalmaktı, ona ulaştık. Sezon içinde çok büyük sorunlar yaşasak da üstesinden gelmesini bildik ve hedefimize ulaştık."

"Bu sene üstüne koyarak devam etmek istiyoruz"

Keleş, geçen sezon ligde kalıcı olmayı başardıklarını, bu sene de aynı hedef doğrultusunda daha fazlasını yapmaya gayret edeceklerini anlatarak, "Kolay değil, bu sene lig biraz daha zor ama güzel oyunla ligde kalıcı olarak geçen sene yaptığımızın bir üstüne çıkmak istiyoruz. Geçen sene takımlar istediği grafiği yakalayamadılar ama bu sene daha hazır gibiler. Alttan gelen takımlar var, onların da yapılanma süreçleri olacak ama biz geçen sene yakaladığımız şeyin üstüne koyarak devam etmek istiyoruz. İnşallah bunda başarılı oluruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun deplasmanda taraftar yasağını kaldırmasının kulübe faydasıyla ilgili değerlendirmede bulunan Keleş, şunları kaydetti:

"Yasak çok doğru bir şey değildi ama pandemi nedeniyle bazı problemler yaşadık. Pandemide seyircisiz başlamıştık, o sene şampiyon olduk. Geçen sene ise seyircimiz yanımızdaydı ve inanılmaz şekilde desteklediler. Bu sene de deplasmanda desteklemeye devam edecekler. Giresunspor'un özellikle İstanbul'da inanılmaz bir seyirci kitlesi var. Deplasmanda seyircimizin desteğiyle oynamak bizim için iyi olacak. İnşallah bir sıkıntı olmaz ve böyle devam eder."

Kaynak: AA / Spor

Hakan Keleş Giresunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title