Haberler

Genç Boksör Ringlere Dönüyor

Kick boks, Thai boks ve profesyonel boksta dünya şampiyonlukları bulunan başarılı sporcu Çağrı Ermiş, Almanya'nın Frankfurt kentinde ringe çıkacak.

Kick boks, Thai boks ve profesyonel boksta dünya şampiyonlukları bulunan başarılı sporcu Çağrı Ermiş, Almanya'nın Frankfurt kentinde ringe çıkacak.

26 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan karşılaşma, Türk medyasının Avrupa'daki kalbi olarak bilinen Frankfurt'taki Zoo Palais'de yapılacak. Almanya'da eski şampiyonlardan Dirk Dzemski ile antrenmanlarını sürdüren Çağrı Ermiş, yakında maça çıkacak olan WBO Dünya Şampiyonu Robert Stigliz ile sparring dövüşlerine devam ediyor.

Bir yılı aşkın süredir elindeki kırık nedeniyle ringlerden uzak kalan Ermiş, sakatlığının iyileştiğini belirterek, "Öncelikle yapacağım maçlar ile sakatlığımın da analizini yapmış olacağım. Bakalım beni nereye kadar zorlayacak. Durum analizinin ardından hedefim bir yıl içerisinde yeniden kemer maçına çıkarak ardından dünya şampiyonluğuna kadar uzanmaktır" dedi.

Dövüş sporları yazarı Vedat Alyaz da, Çağrı Ermiş'in başarılı bir dövüşçü olduğunu vurgulayarak, "Çağrı üç ayrı dövüş sporunda dünya şampiyonu olmuş ve rüştünü ispatlamıştır. Şayet sakatlığı müsaade ederse bu genç yaşında çok büyük başarılara imza atabilir" şeklinde konuştu. - FRANKFURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Frankfurt Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title