Haberler

Gaziantepspor Kafilesi, Karda Mahsur Kaldı

Güncelleme:

Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Gaziantepspor kafilesi, yoğun kar yağışı nedeniyle Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kaldı.

Cumartesi günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Gaziantepspor kafilesi, kar yağşıı nedeniyle uçak seferlerinin iptal edilmesi üzerine İstanbul'a karayoluyla gitmek üzere yola çıktı. Ancak, yoğun kar yağışı nedeniyle kafile Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kaldı.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI BEKLENİYOR

Beşiktaş maçı için İstanbul'a gidecek olan Gaziantepspor, uçak seferlerinin yapılamaması üzerine bu kente Adana'dan kalkacak uçakla gitmek istedi. Bunun için takım otobüsüyle yola çıkan Gaziantepspor kafilesi, kar yağışı nedeniyle ulaşımın sağlanamadığı Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda mahsur kaldı. Otobüste mahsur kalan Gaziantepspor kafilesinin, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, karla mücadele çalışmasının ardından yoluna devam edeceği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title