Haberler

    Galatasaray, potada ilk galibiyetini aldı!

    Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray Doğa Sigorta, konuk ettiği Bahçeşehir Koleji'ni 85-76 yendi. Bu sonuçla sarı-kırmızılılar bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Konuk ekip ise ikinci maçından da yenilgiyle ayrıldı.

    Mücadele karşılıklı sayılarla başlarken pota altında Auguste'la arka arkaya basketler bulan Galatasaray Doğa Sigorta, 3. dakikayı 10-4 önde geçti. Dış atış isabetleriyle oyunda dengeyi sağlayan Bahçeşehir Koleji, Wilson ve Hardy'nin skor desteğiyle 8. dakikada eşitliği sağladı: 17-17. Periyodun kalan bölümünde özellikle Auguste'la etkili olan sarı-kırmızılılar, ilk çeyreği 25-21 üstün bitirdi.

    Galatasaray Doğa Sigorta, ikinci çeyrekte Whittington'ın etkili performansıyla farkı çift hanelere çıkardı: 36-25. Mathiang'ın faul problemi yaşamasıyla sarı-kırmızılıları boyalı alanda durdurmakta zorlanan Bahçeşehir Koleji, hücumda da temposunu kaybetti. Hızlı hücumlarla sayılar üretmeye devam eden Galatasaray Doğa Sigorta, devreye 48-39 önde girdi.

    İkinci yarıya savunmada ve hücumda iyi bir başlangıç yapan Bahçeşehir Koleji, 24. dakikada farkı 2 sayıya indirdi: 52-50. Yeniden ritmini bularak boyalı alandan kolay sayılar kaydeden Galatasaray Doğa Sigorta, final periyoduna 67-55'lik üstünlükle gitti.

    Galatasaray Doğa Sigorta, son çeyreğin ilk dakikasında farkı 16 sayıya kadar çıkardı: 71-55. Top kayıpları yapan ve boş atışları kaçıran sarı-kırmızılılar karşısında 13-0'lık seri yakalayan Bahçeşehir Koleji, 36. dakikada farkı 3 sayıya indirdi: 71-68. Kalan sürede pota altından bulduğu basketlerle farkı bir kez daha açan Galatasaray Doğa Sigorta, son 1 dakikaya 83-74 üstün girdi. Sarı-kırmızılılar karşılaşmayı da 85-76 kazandı.

    Öte yandan, karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Stefanos Dedas, oyuncusu Mangok Mathiang ile tartıştı. Sudan asıllı

    Avustralyalı basketbolcu, tartışmanın ardından soyunma odasına giderken kalan sürede forma giymedi.

    Salon: Sinan Erdem

    Hakemler: Fatih Arslanoğlu, Semih Vural, Duhan Köyiçi

    Galatasaray Doğa Sigorta: Jones 10, Moore 4, Harrison 5, Göksenin Köksal 8, Auguste 30, Whittington 12, Ege Arar 8, Hasan Emir Gökalp, Can Korkmaz, Caner Erdeniz, Ayberk Olmaz 2, Yiğit Arslan 6

    Bahçeşehir Koleji: Wilson 19, Hardy 23, Johnson 11, Clark 11, Mathiang 5, Cevat Alper Özcan, Hadi Özdemir, Can Altıntığ 3, Doğan Şenli, Altan Erol 4

    1. Periyot: 25-21

    Devre: 48-39

    3. Periyot: 67-55

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Sigorta Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title