Haberler

Fuat Çimen: "Ahmet Nur Çebi kendisinden sonraki dönemi de planlıyor"

Güncelleme:

Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen, mayıs ayında seçim olmasına rağmen hoca konusunda Valerien Ismael ile mevcut yönetimin anlaşmasını eleştirerek, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kendisinden sonraki dönemi de planladığını ifade etti. Çimen, seçilmeleri halinde açık ve şeffaf bir Beşiktaş sunacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ta mayıs ayında yapılacak olan başkanlık seçimleri öncesinde adaylığını açıklayan Fuat Çimen, Haliç Kongre Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenledi. Yola çıkışlarının çok farklı olduğunu belirten Çimen, "2.5 yıllık bir proje ekibinin sonucuyuz aslında. Herkesin alıştığı şekilde güçlü bir başkan değil, güçlü bir ekibin lideri olarak karşınızdayım. Değişik yeni nesil yönetim modeline adapte olması gereken ve Beşiktaş Kulübü'nü daha iyi yönetip cenderenin içerisinden çıkartmak bizim görevimiz. Açık ve şeffaf bir Beşiktaş olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim yönetim modelimizde vaatlerimiz olmayacak, yapacağız diyoruz. Ekibimizde hiçbirimiz birbirinden bir şey saklamadan yapıyoruz. Birisi karar alıp diğerlerine dikte etmiyor" dedi.

"Ahmet Nur Çebi kendisinden sonraki dönemi de planlıyor"

Beşiktaş'ın teknik direktör Valerien Ismael ile anlaşmasına değinen Çimen, "Biz bu teknik adam görüşmesinden son derece rahatsızız. Bu bir genel kurul iradesini hiçe sayma kararıdır. Mayısta bir kongre var ve genel kurulda sanki kazanacaklar gibi karar alıyorlar. Bu konuda daha önce tepki koyduk yanlış şeklinde diye. Ahmet Nur Çebi kendisinden sonraki dönemi de planlıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz ama bizim bir fikrimiz var. Bizim öncelikle son 8 maçı inşallah kazanır ve başarıyla bitiririz. Göreve geldikten sonra kendi sistemimize başlarız. Sistemimize göre hocayla devam ederiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Valerien Ismael Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title