Haberler

    İngiliz Taraftar, Yaklaşık 2 Yıllık Football Manager Kariyeriyle Rekor Kırdı

    Güncelleme:

    Darren Bland, yaklaşık 174 günlük oynama süresi yakalayarak Football Manager oyununda Fiorentina'yı 2010 ile 2163 sezonları arası çalıştırıp Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye hak kazandı. Bland bu süreçte İtalya Serie A'yı 151 kez kazandı.

    2 YIL ARALIKSIZ OYNADI

    Oyunda Wulfhammer lakabını kullanan Darren Bland, 173 gün, 16 saat ve 51 dakika oyun başında kalarak bu rekorun sahibi olduğunu açıkladı. Gerçek hayatta bunun ne kadar sürdüğünün sorulması üzerine de bu rekorun yaklaşık 2 yıl aralıksız oynamasıyla gerçekleştiğini söyledi.

    EFSANE STATÜSÜNE ERİŞTİ

    Sonunda "efsane" statüsüne eriştiği için mutlu olduğunu belirten Bland, Liverpool taraftarı olmasına rağmen niye Fiorentina'yı seçtiğini ise şöyle açıkladı:

    "80'lerin Liverpool kadrosunu çok severdim ama Fiorentina'yı seçmemin 2 nedeni var; birincisi bana göre tüm zamanların en iyi oyuncusu 1982 Brezilya Milli Takımı'ndan Socrates'in Fiorentina geçmişi, ikincisi ise mor rengi sevmem! 154 yıllık kariyerime baktığımda fena bir renk gibi durmuyor"

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    İtalya Serie A Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title