Haberler

Fethiyespor tur peşinde

Güncelleme:

3. Lig 3. Grup'ta playoff ilk karşılaşmasında deplasmanda Yeşilyurt D.Ç ile 1-1 biten maçın rövanşı 17 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

Fethiyespor, rövanş maçının hazırlıklarını teknik direktör Selahaddin Dinçel yönetiminde Fethiye Şehir stadında tam kadro yaparken, Fethiyespor'un bu maçı kazanıp turu geçmesi bekleniliyor. Teknik direktör Selahaddin Dinçel; " Yarı finalin ilk ayağında of deplasmanından 1-1'lik sonuçla geriye döndük. Salı günü Fethiye olarak tek yumruk kenetlenip finale adımızı yazdırmak istiyoruz" dedi. Fethiyespor Genel kaptanı Nacit Çatal ise; " Tüm Fethiye halkını yarı final ikinci maçına davet ederek, taraftarlarımızın desteği ile off sporu yenip finalden ikinci lige yükselmek istiyoruz" İfadelerini kullandı.

Fethiyespor yarı final ikinci maçını taraftarlarının desteği ile kazanmak istiyor. Lacivert- Beyazlılar teknik patron Selahaddin Dinçel yönetiminde hazırlıklarını Fethiye Şehir Stadında sürdürürken, Fethiyespor taraftarlar derneği de tüm taraftarların ve Fethiye halkının Salı günü saat 20.00'de maçın oynanacağı Fethiye Şehir Stadında Fethiyespor için kenetlenmesi adına çalışmalar yapıyor. Fethiyespor'da hafif sakatlığı bulunan Serhan'ın dışında eksik oyuncunun yer almadığı öğrenildi.

" Tek yumruk olalım"

Teknik direktör Selahaddin Dinçel, " Yarı finalin ilk ayağında off deplasmanın da 1-1 sonuçla geriye döndük. Final öncesi kendi sahamızda bu sezon son kez oynayacağımız. Salı akşamki rövanş maçında tüm Fethiyespor sevdalılarını 12. Adam olarak yanımızda görmek istiyoruz. Fethiye bu maçta tek yumruk olarak kenetlenecek ve tribünleri dolduracaktır. Takım olarak, çalışmalarımızın eksiksiz olarak sürdürüyoruz" açıklamasında bulundu.

" Stat dolmalı"

Fethiyespor genel kaptanı Nacit Çatal ise " Yarı final ilk maçında 1-1'lik sonuç aldık. Evimizde kazanıp finale adımızı yazdıracağız. Salı günü saat 20.00'de tüm taraftarları maça bekliyoruz. Fethiyespor'un tek yumruk olmasını istiyoruz. Finalde kim karşımıza çıkarsa çıksın bu sene bir üst lige adımızı yazdırmak istiyoruz" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fethiyespor Yeşilyurt Fethiye Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title