Haberler
Güncelleme:

Fenerli Sporcu Hakan Doğan, Galatasaray Forması Giydi

G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın elinden madalyasını alan F.Bahçe Spor kulübü boksörü Hakan Doğan, elini öptüğü Aysal'a jest yapmak için dün G.Saray formasını giydi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

BİRİSİ:

DERHAL FB DEN YOLLANMALI GİTSİN AYSAL BABASININ YANINA O ZAMAN ZATEN ASLA KUPADA ALAMAZ. BİR FB. LİYE ASLA YAKIŞMAZ BU BEBENİN YAPTIĞI

6
31
yanıtYanıtla
Baba007:

Böyle şeylerin daha da çoğalması gerekiyor. Husumet ve hamasetle bir yere varılmaz. Önce birbirimize saygı gösterelim ki başkaları da bize saygı göstersin. Bir zamanlar aynı tribünlerde farklı takım taraftarlarının maç izlediği günleri geri istiyorum ben.

21
5
yanıtYanıtla
ADALET:

PİSLİK RUHLARA KARŞI TERTEMİZ BİR RUH. . . . TEBRİKLER. . . .

20
4
yanıtYanıtla
FBLİ:

Gayet de giyebilir ki zaten FBli olduğunu söylemiş takım tutmayı savaş sananlara birşeyler anlatır umarım takım tutmak eğlencedir onu bu hale getirenler utansın vatana millete hizmet edenin hangi takımlı olduğunun ne önemi var?

6
1
yanıtYanıtla
yşr:

derhal kovulsun, hemen kovun.

2
3
yanıtYanıtla
Urfali:

Kovun . . . sevgilisi için gşymiş haın

2
3
yanıtYanıtla
türkoğlu:

naptın sen kardeşim böyle birşeyi nasıl yaparsın şimdi aziz amcan duyarsa napcaksın adamlar kin ve nefretle geçimlerini sağlarken böyle bir şeyi nasıl yaparsın ama yinede TEBRİKLER . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title