Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarlarının 'Vladimir Putin' tezahüratının faturası sunulan rapor ile belirlendi

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesinde Dinamo Kiev'e yenilerek turnuvaya veda etmişti. Maça ise Fenerbahçe taraftarlarının bir bölümünün yaptığı 'Putin' tezahüratı damga vurmuştu. Sunulan rapora göre Fenerbahçe'nin, para cezası ve ilk Avrupa maçında 10 bin koltuk kapama cezası alması bekleniyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Osman Tokgonul:

67 senelik gururlu bir FB li olarak gene gurur duyarak söylüyorum , hani İstiklal marşımızda " Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım " var ya . Aha ondan . Bizim ağzımız torba değil onun için kimse büzemez , fikrimize gem vuramaz , kimse güdemez .

62
110
yanıtYanıtla
ali can:

o kadar sene fbli olacağına azıcık insan olsaydın

yanıt57
yanıt37
Osman Tokgonul:

O dendi patavatsızlaşmışsın ki uzaktan uzağa benim insanlığımı sorgulayabiliyorsun . Bak Ali ( Benimde ismimin başında Ali var ) önce Ali ve Can isimleri büyük harflerle başlanır bunu öğren . İki : Bu benim fikrim , sana da .......yemek düşer . Adam ol Can

yanıt19
yanıt38
Sessiz Sessizz:

Osman, Hastahaneyi bombaladigini putin bile kabul etmisken bu neyin savunmasi? Ve buda Ali nin paylasimi sanada ... yemek duser Osman.

yanıt9
yanıt2
Dr.Kimbel:

Fenerbahçe spor mu yapıyor siyasetmi kapatın kulubü

76
78
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Ukraynada savas var deniliyor ama ne hikmetse savasa dair özellikle sivil katliamlara dair neredeyse hiç görüntü yok. Putin lehine slogan atılması düşünce özgürlüğü dahilinde ele alınmalı. Kimin terörist kimin masum olduğuna abd emperyalizmi karar veriyor. Allahim aklıma mukayyet ol.

107
39
yanıtYanıtla
Mülayim Ters:

30 yıllık Fenerbahçe taraftarıyım. Fakat Dinamo Kiev maçında ki insanlık dışı olaydan sonra tamamen sevgim ve saygım bitmiştir. İnsanlık bu değil çünkü. Çok üzücü bir olay. Savaş ne olursa olsun kötüdür. Çoğunlukla masumlar ölür..

76
69
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Suriyeli sığınmacıları çocuk katili Putin'i savunan taraftar grubuna yeğlerim.

33
79
yanıtYanıtla
CAN:

bi anlık bir avuç salağın yüzünden 1.000.000 euro dan oldu takım

81
23
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Nasıl hesapladın be arkadaş ? 1.000.000 euro yu

yanıt20
yanıt5
Barış ÖCAL:

Tamam elbette biz de biliyoruz Rusya'nın bu savaşta haklı olduğunu. Hatta gayri resmi destekliyoruz fakat bunu bir spor mücadelesinde tam da Ukraynalı insanların yüzüne haykırmak abes oldu. Fenerbahçe bunu cezasını ödemeli.

39
55
yanıtYanıtla
Murat Çalışan:

Adam ukranya da katliam yapıyor çocukları öldürüyor kadınları yaşlıları öldürüyor hastaneleri bombalıyor insanlara kendi vatanlarında zulüm yapıyor aynısını suriyede de yapıyor siz nasıl böyld bşçşr savaş suçlusu lehine tezahürat yapıyorsunuz

56
36
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title