Haberler

UEFA Avrupa Konferans Ligi gruplarının kura çekiminin ardından - Volkan Demirel

Güncelleme:

İstanbul'da yapılan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2022-2023 sezonu gruplarının kura çekiminde görev alan eski milli kaleci Volkan Demirel, Türk takımlarının eşleşmelerini değerlendirdi.

İstanbul'da yapılan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2022-2023 sezonu gruplarının kura çekiminde görev alan eski milli kaleci Volkan Demirel, Türk takımlarının eşleşmelerini değerlendirdi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasının grupları, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan kurayla belli oldu. Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor'un Avrupa Konferans Ligindeki rakipleri belli oldu.

UEFA Genel Sekreter Yardımcısı Giorgio Marchetti'nin hazır bulunduğu kura, eski milli kaleci Volkan Demirel ve eski Çek futbolcu Vladimir Smicer tarafından çekildi.

Birinci torbadan kuraya katılan Medipol Başakşehir, A Grubu'nda Fiorentina, Hearts ve RFS ile karşılaşacak. Üçüncü torbada bulunan Demir Grup Sivasspor, G Grubu'nda Slavia Prag, CFR Cluj ve Ballkani ile mücadele edecek.

Kura çekiminde görev aldıktan sonrası basına konuşan Volkan Demirel, "Kura çekiminde bulunmak benim için de ayrı bir mutluluk. Heyecanlandım. Güzel bir tecrübe oldu." dedi.

Demirel, "Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Kupanın hikayesi burada başladı. İnşallah ya Başakşehir ya da Sivasspor kupayı ülkemize getirir. Hikaye burada başladığı için güzel bir son olur." şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe ve Trabzonspor hakkında ise Demirel, "(Fenerbahçe Teknik Direktörü) Jorge Jesus, Dinamo Kiev'i istemişti. Onun istediği bir kura oldu. Umarım istediğini bu sefer sonuç olarak da alırız." ifadelerini kullandı.

Demirel, "Umarım Trabzonspor ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan çıkıp yollarına devam ederler. " diye konuştu.

Fenerbahçe, B Grubu'nda Dinamo Kiev, Rennes ve AEK Larnaca ile birlikte yer alırken Trabzonspor ise, H Grubu'nda Kızılyıldız, Monaco ve Ferencvaros ile eşleşmişti.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi Volkan Demirel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title