Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe, Löw defterini açılmamak üzere kapadı! Takımın başına iki hocadan biri geçecek

Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin hoca adayları arasında ismi en çok öne çıkan Joachim Löw'den maliyeti nedeniyle vazgeçtiği öğrenildi. Elindeki seçenekleri iki isme kadar düşüren Fenerbahçe'yi, yeni sezonda Portekizli hoca Jorge Jesus ya da İsmail Kartal çalıştıracak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Ahmet Gündoğdu:

adam başarılı bır sekılde gıdıyor neden çomak sokuyonuz,nedır bu yabancı sevdası,adam başarılı herkes bır yorum yapıyor olurmu,yok olmaz.içiniz gıdıyor bırısı kendı ınsanın basarılı oluyor ya.

53
2
yanıtYanıtla
Haci Paydaş:

Aykut hocayida gönderdin ne oldu bari ismail hoca kalsın

40
4
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Türkiyenin ekonomisine diğer etkide, kluplerin anlamsız yüksek fiyat transferleri.ortada yıllardır başarıda yok.nicin yerli hocalara yerli futbolculara yönelmiyorlar.türkiyeden yurtışına çıkan her para milli mesele olması gerekir artık.

33
5
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

ismail Kartalus gelsin illa bi gavur olacak aiz adam olmazsiniz

8
2
yanıtYanıtla
arda pekel:

Löw konusu hic olmadi bence.. ayrica suanki td İsmail hocanin kalmasını savunanlar umarim onumizdeki sezon da ayni duygu dusuncede olurlar..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title