Haberler

Fenerbahçe Kayserispor'u 1-0 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, evinde Kayserispor'u Robin van Persie'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor'u 1-0 yenerek zirveyi tekrar ele geçirdi.

Karşılaşmaya üstün başlayan taraf beklendiği gibi Fenerbahçe'ydi. Rakibine hiç fırsat vermeyen sarı lacivertliler, Kayseri defansını aşmakta zorlandı. Önemli fırsatlarda da sahneye çıkan Ahamada oldu.

MABIALA KIZARDI

İlk yarının son anlarında maçın kaderini etkileyen pozisyonlardan biri oldu. Sol taraftan kazandığı taç atışını hızlı kullanan Fenerbahçe'de Fernandao, Mabiala'yla girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Maçın hakemi, Mabiala'yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Aynı anda yedek kulübesinde Kayacan da kırmızı kart gördü.

VAN PERSIE AĞLARI SARSTI

İkinci yarıya fırtına gibi giren Fenerbahçe, 50. dakikada golü buldu. Hasan'ın ortasına ayak koyan 2. yarıda oyuna giren van Persie oldu.

3 haftalık gol orucunu bozan Hollandalı yıldız takımını öne geçirdi. Golden 2 dakika sonra Fenerbahçe bir de penaltı kazandı. Atışı kullanan Fernandao, Türkiye kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı ve farkı ikiye çıkarma şansını tepmiş oldu.

FENERBAHÇE MAÇ FAZLASIYLA LİDER

Karşılaşmanın kalan bölümünde Fenerbahçe baskısı gol getirmedi ve karşılaşma 1-0 sona erdi. Üstüste 3. galibiyetini alan sarı lacivertliler, 59 puanla tekrar liderliğe yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

futbol:

Mac konusulacak aksam degil. Geri kalmislik ve cehaletin oldugu islam ulkeleri Afganistan, Pakistan, irak, Libya, Suriye gibi olduk. Uyan artik hey halkim.

3
2
yanıtYanıtla
yazık edildi güzelim yurdumuza:

Memleket yangın yeri birileri top peşinde, değermi giden canlara .

1
2
yanıtYanıtla
Hakem:

Üc puan Hakemden, kimse kimseyi kandirmasin. Kayserispor 0 -Hakem 1. Hakemin tek bir Fener formasi giymedigi kaldi. Ayip bu kadar da olmaz.

2
1
yanıtYanıtla
BJK:

Satılmış Hakem, Satılmış Federasyon, Bjk Düşmanı Hainler. Bu sahtekarlıklar sayesinde futbolu bitirme noktasına getirdiniz.

2
0
yanıtYanıtla
Fenerbahçem:

Bir Fenerbahçeli olarak utandım ve iğreniyorum bu hakem kararlarından. Böyle şampiyonluk istemiyoruz. Lanet olsun bu hakem desteğine.

1
1
yanıtYanıtla
konyalı fb li:

yendik iyi güzel ama hiç sevinemedim. . . bu ts yalakası gayseriyi ezmeliydik en az 5 atmalıydık. . ribas meireles josef bunlar koff yaa. . inan m. topuz uygar bunlardan kat kat iyi. . . alper banko oynamalı d. ribas her topu ezdi. . .

1
1
yanıtYanıtla
NANİMobil-ANDROID:

KALECİLERİ GÜNÜNDE BİR MAÇ ÇIKARDI..MAÇIN ADAMIDIR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title