Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe'de Mesut Özil depremi! Yeni takımı bile belli

Fenerbahçe'de Vitor Pereira döneminde zaman zaman yedek kulübesine çekilen ve ikinci yarılarda oyundan çıkarılan Mesut Özil'in yıldızı, İsmail Kartal'la da barışmadı. Son olarak Antalyaspor maçında oyundan alınırken şaşkınlık yaşayan Özil'le ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Dünyaca ünlü yıldızın sezon sonunda sarı-lacivertli takımdan ayrılarak, ABD ekibi Inter Miami'nin yolunu tutabileceği öne sürüldü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Engin Savaş:

oyundan çıkarken hocasına küfür eden bir futbolcuyu, bu takımda tutan yönetim ve futbolcu sezon sonu değil derhal görevlerine son verilmelidir.

91
63
yanıtYanıtla
Musti40 :

Mesut topu bıraksa artık diyordum, parada bol, hayatını yaşa. Topla koşmakla işin bitmiş, adın belki Özil fakat oyunun vasat

77
60
yanıtYanıtla
burakk:

Sen de sıktın artık ama..

30
13
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Oturduğunuz yerden ahkam kesenler var,mesut giderse yerine sizmi oynuyacaksıniz

6
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ha ha haaaa, buna laf söyletmeyen, el üstünde tutan, aleyhinde yazdiklarima dislayk veren saftirik futbolkolikler simdi bu adami topa tutarlar, vallahi vatan haini bile ilan ederler.... Muahahaaa.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title