Haberler

Fenerbahçe Başkan Adayı Hulusi Belgü, Listesini Açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe başkan adaylarından Hulusi Belgü, 2-3 Kasım'daki kongre için listesini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nde 2-3 Kasım'da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlık için yarışacak olan Hulusi Belgü, yönetim kurulu listesini kamuoyu ile paylaştı.

Belgü'nün yayımladığı bildiride şu ifadelere yer verildi;

"3 Kasım'da yapılacak olan kongreye çok az zaman kalmasına rağmen, Fenerbahçe için neler yapılacağı tartışılmıyor.

"KONGREYE HESAPLAŞMAYA DÖNÜŞTÜ"

Kulübümüzün içinde bulunduğu mali sorunlara nasıl çözüm bulacağımız, gelir dengemizi nasıl arttıracağımız tartışılmıyor. Bu, bir kongreden çok, kişisel bir hesaplaşmaya dönüştü ve medya birimleri de, fikirler ve projelerden bahsetmek yerine atışmaları, hakaretleri ve Cumartesi günü salonda cereyan edebilecek provokasyon senaryolarını yazmayı tercih ediyor.

Örgütlenmiş insanların parayla kiralanıp, adayları rencide edici sloganlar atacağını söylemek yerine, başkan adaylarının kamuoyuyla neden geleceğe yönelik hiç bir fikir paylaşmadığını sorgulasak daha iyi hizmet etmiş olmaz mıyız Fenerbahçe'mize?

"ADAYLARIN LİSTELERİNİ SAKLAMALARI DOĞAL"

Adayların listelerinde kimlerin olduğunu son dakikaya kadar saklamaları en doğal hakları. Buna kimse bir itirazda bulunamaz. Ama listelerdeki insanların dahi bir amaca hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi listemde, artık taraftarla yönetimi buluşturacak, aradaki husumetleri ortadan kaldıracak, kimsenin istemeden de olsa kulübümüze olumsuz yansıyabilecek söylem ve davranışlarda bulunmamasını sağlayabilecek birini düşünüyorum.

İŞTE BENGÜ'NÜN LİSTESİ

Bu seçimlerde bana büyük destek veren Rahmi Eyüboğlu, işte bu yüzden benim listemde yer alacak. O, yukarıda belirttiğim amacımın bir simgesi. Bu mantık ile düşünerek, finansal anlamda yeniden yapılanmamıza uzmanlığı ile destek verecek Abdullah Üçyiğit, teknoloji ve pazarlama alanındaki uzmanlığı ile Sayın Orkun Tosun, kompleks yönetimi ve inşaat alanındaki deneyimiyle Sayın Hakan Kodal, genç sanayicilerimizden Mustafa Baştuğ, Onursal Kocatepe, Türk basketboluna hem sporcu, hem de yönetici olarak hizmet veren Işık Eyigüngör, Kulübe sayısız hizmetleri olmuş Murat Aşık, ömrünü Fenerbahçe'ye adamış Göksel Özonay, Osman Tufan, Mustafa Arslan, Bülent Eriş, Kayhan Darcan, Türk futboluna hem başkan hem yönetici olarak hizmet etmiş Tahir Sarıoğlu gibi ticaret ve spor hayatının önemli isimlerini listemizde göreceksiniz. Her adayın bu amaca yönelik bir adım atmasını can-ı gönülden temenni ederiz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title