Haberler

Eskişehir Ormanspor, Beşiktaş maçında taraftarını salona bekliyor

Güncelleme:

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Ormanspor, 16. haftada evinde Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Eskişehir Ormanspor, 16. haftada evinde Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Porsuk Spor Salonu'nda hazırlanan Eskişehir temsilcisinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantinasında bulunan oyuncu Ali Can Göçmen dışında eksik bulunmuyor. Tecrübeli oyuncu Mehmet Demirezen ise burnundaki kırık nedeniyle antrenmana maskeyle çıktı.

Kulüp Başkanı İsmail Boz, yaptığı açıklamada, Avrupa kupalarına katılma hedefiyle çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

Hafta sonu Beşiktaş ile önemli bir karşılaşma yapacaklarını belirten Boz, "Beşiktaş maçında en güzel şekilde mücadelemizi verip, sahadan mutlu ayrılmak istiyoruz. Bunu yaparken de Eskişehir taraftarının ve hentbol severlerin Porsuk Spor Salonu'na gelmelerini ve maçımızı şölen havasına çevirmeleri bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Burçin Albayrak: "En büyük gücümüz Eskişehir taraftarı olacak"

Sportif direktör Burçin Albayrak ise Eskişehir temsilcisinin Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldığını anımsatarak, ligin ikinci yarısında da 3'te 3 yaparak ilerlediklerini hatırlattı.

Avrupa kupasına katılma hedefi doğrultusunda başarılı şekilde yollarına devam ettiklerine değinen Albayrak, şunları kaydetti:

"Porsuk Spor Salonu'nda bu pazar günü ligde zirvede yer alan Beşiktaş takımı ile karşılaşacağız. Rakibimizin ismine saygı duysak bile hiçbir şekilde çekincemiz yok. Son topa kadar Eskişehir Ormanspor'a yakışan mücadeleyi sahada ortaya koyacağız. Bu mücadeleyi ortaya koyarken de en büyük gücümüz Eskişehir taraftarı olacak. Eskişehir taraftarları ve hentbol severlerle heyecanımızı, coşkumuzu ortak yaşamak istiyoruz. Unutmasınlar ki tribünde yerleri hazır. Haydi Eskişehir salona."

Eskişehir Ormanspor, 20 Şubat Pazar günü saat 20.00'de Beşiktaş ile Porsuk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Kaynak: AA / Spor

Eskişehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title