Haberler

Elazığspor Kendi Evinde Giresunspor'u 2-1 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto 1. Ligin 23. haftasında Elazığspor evinde konuk ettiği Giresunspor'u 2-1 yendi. Bu sonuçla Giresunspor Yılmaz Vural yönetimindeki üçüncü maçında da yenilmiş oldu.

Elazığspor - Giresunspor maçında kazanan, 2-1'lik skorla Elazığspor oldu. Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasındaki mücadele, Elazığ Atatürk Stadı'nda oynandı.

Elazığspor'a galibiyeti getiren goller 45. ve 53. dakikalarda Alpaslan Öztürk ile geldi. Giresunspor'un tek sayısını ise 10. dakikada Çağlar Birinci kaydetti. Giresunspor'da Onur Demir, 75. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

ELAZIĞSPOR YENİLMEZLİK SERİSİNİ 5 MAÇA ÇIKARDI

Bu sonucun ardından Elazığspor yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı ve 34 puanla 7. sıraya yerleşti. Yılmaz Vural'ın takımın başında olduğu 3. maçta da yenilen Giresunspor ise üst üste 4. mağlubiyetini aldı.

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Elazığspor deplasmanda Rizespor ile karşılaşacakken, Giresunspor ise deplasmanda Ümraniyespor'a konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Giresunspor Elazığspor Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

a. akalın:

yürü be elazıglım sana bu yakışır

8
0
yanıtYanıtla
TİNERCİ:

BİRAZ SABREDİN YILMAZ HOCA KURTTUR SİZİ PLAYOFFDAN DA ÇIKARIR

5
1
yanıtYanıtla
Engin:

Teknik direktörümüz olmasa daha iyiydi. Hem o kadar parada boşa gitmezdi

3
1
yanıtYanıtla
Anıl:

Zamanında bir maç sonrası yaptığı açıklamada tecavüze uğradık yorumunu unutmam hiç yılmaz hocanın

2
0
yanıtYanıtla
FSFSFSF:

YILMAZ BAAABAAAA

0
2
yanıtYanıtla
s.d:

Dün maçı stadda izledim. Yılmaz hocanın yapacağı bir şey yoktu. Elazığ bu sezon en iyi oyununu oynadı. Giresunlu futbolcularda iyi oynadı, hocada elinden geleni yaptı ama Elazığ ev sahibi olmanın avantajını iyi kullandı ve maçı aldı. Maçı izlemeden takımı bilmeden hoca hakkında boş boş konuşmayın!

1
0
yanıtYanıtla
zeycan:

Gagoslara selam olsun

1
0
yanıtYanıtla
ahmet öztürk:

Dere geçerken at değiştirilmez. Metin Diyadini harcıyarak yılmaz vuralı aldınız. Yılmaz vuralda sizi harcıyacak. Bitmiş kariyer sıfıra dayanmış kondisyo sıfırın altında sıcaklılkla yazık olur giresuna.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title